пп. и предните мигачи на тясната броня и тях ги направих такива

biostrong Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 9:23 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ivan_lv_bg написа:
Ето какво направих и аз днеска със спрея дупли колор....
пс. В петък взех книжка и съм горд собственик на голф 2
и взе да осираш колицата ц.ц.ц.ц
ivan_lv_bg написа:biostrong Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 9:23 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ivan_lv_bg написа:
Ето какво направих и аз днеска със спрея дупли колор....
пс. В петък взех книжка и съм горд собственик на голф 2
и взе да осираш колицата ц.ц.ц.ц
EEe Мерси много![]()
Мен пък така повече си ми харесва
http://img.data.bg/i.php?show=1003119&c ... y3#Scene_1
Smoke написа:valyo_v написа: проблем със стоповете няма да имаш както каза колегато,но пък като завиваш ще те освиркват тия зад теб и ако е някоя блейка може да ти се наниже на теглича :![]()
е това не е ли проблем
valyo_v написа:Smoke написа:valyo_v написа: проблем със стоповете няма да имаш както каза колегато,но пък като завиваш ще те освиркват тия зад теб и ако е някоя блейка може да ти се наниже на теглича :![]()
е това не е ли проблем
е проблем е,но с мигачита![]()
п.с. айде някой който може да ми изтрие едното мнение че нещо нета правеше проблеми вчера и е станал гаф! извинявам се!
biostrong написа:valyo_v написа:Smoke написа:valyo_v написа: проблем със стоповете няма да имаш както каза колегато,но пък като завиваш ще те освиркват тия зад теб и ако е някоя блейка може да ти се наниже на теглича :![]()
е това не е ли проблем
е проблем е,но с мигачита![]()
п.с. айде някой който може да ми изтрие едното мнение че нещо нета правеше проблеми вчера и е станал гаф! извинявам се!
Ivelin_Golf написа:Колеги аз искам да попитам с този трансперентен спрей дали ще се получи затъмняването на задните странични стъкла и ако става изобщо дали този подход ще бъде благополучен и дълготраен![]()
Благодаря предварително на всички,който са отзивчиви бързо с отговорите си
Потребители, разглеждащи този форум: padrino, zdravkop64 и 28 госта