Джантите ми след доста труд
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Джантите ми след доста труд
Искам да попитам, някаква основа трябва ли да се пръска преди боята или само се минава с шкурка за да се свали старата боя?
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
diavolovam написа:Искам да попитам, някаква основа трябва ли да се пръска преди боята или само се минава с шкурка за да се свали старата боя?
шкурка Р400 на сухо и после 1000 на водно
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Искам да попитам... Ако сваля стара боя на железните джанти... И пръсна със Никел спрей дали ще стане горе долу хубаво... Или по добре да пръсна с обикновен сив спрей за джанти... Става въпрос за такива джанти....
- darksidezoo
- Автомобил: Polo Movie 1.1
- Двигател: HZ 1987
- Контакти:
Нищо няма да стане , боята от спрейовете е боклук . Казвам ти го като човек който е опитал с всички марки на пазара . Стича се , става на пръски а ако по няква случайност успееш да ги боядисаш както трябва , след втория ден каране скапаната боя ще се олющи дори и да си сложил лак и грунд . Тва е
.

- predat0r
darksidezoo написа:Нищо няма да стане , боята от спрейовете е боклук . Казвам ти го като човек който е опитал с всички марки на пазара . Стича се , става на пръски а ако по няква случайност успееш да ги боядисаш както трябва , след втория ден каране скапаната боя ще се олющи дори и да си сложил лак и грунд . Тва е.
Преди малко ги пръснах с спрей на Cosmos Никел.. Горе долу се получи ефекта да видим другия месец като сложа джантите какво ще стане....
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Ако можеш качи снимки колега на резултата, че нещо май и аз се зарибих по този цвят... 

- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
darksidezoo написа:Нищо няма да стане , боята от спрейовете е боклук . Казвам ти го като човек който е опитал с всички марки на пазара . Стича се , става на пръски а ако по няква случайност успееш да ги боядисаш както трябва , след втория ден каране скапаната боя ще се олющи дори и да си сложил лак и грунд . Тва е.
Зависи с какъв спрей е направено и каква ръка го е пръскала!моите защо не са мръднали вече една година каране!има спреи и спреи!Има спреи с керамична основа!!!!пръскаш лак и край!!
- predat0r
Днеска реших да монтирам зимните гуми.. Джантите които ги бях пръснал преди 2 седмици със спрей Никел Хром на марката КОСМОС.. Падна на на първата минута в атомивката

- shotik
- Автомобил: Seat Cordoba Vario 2000
- Двигател: ALM 1.6 MPI 2000
- Контакти:
predat0r написа:Днеска реших да монтирам зимните гуми.. Джантите които ги бях пръснал преди 2 седмици със спрей Никел Хром на марката КОСМОС.. Падна на на първата минута в атомивката![]()
На някои опаковки такъв спрей пише ,че са за вътрешна употреба,да не е твоя такъв ?
- predat0r
shotik написа:predat0r написа:Днеска реших да монтирам зимните гуми.. Джантите които ги бях пръснал преди 2 седмици със спрей Никел Хром на марката КОСМОС.. Падна на на първата минута в атомивката![]()
На някои опаковки такъв спрей пише ,че са за вътрешна употреба,да не е твоя такъв ?
Незнам какъв беше но каквото стана стана