Значи имам двусекционни фарове на голфчето.Ровеики из форума попаднах на тези стъкла http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8446264.Въпроса ми е ще станат ли на мойте,който са си обикновенни стъкла и нужно ли е да се слага нещо допълнително.Защото се опасявам да не заслепяват другите . С две думи мога ли да сменя стъклата без да имам проблеми с ченгета.
Ако има начин как да ги наложиш върху старите сам ще разбереш дали стават. На мен ми изглеждат напълно стандартни. Все пак се консултирай и с продавача. Не ми се струва, че някой ще ти направи проблем за това, че си сложил други стъкла, при условие че са напълно прозрачни и не ми се вярва ефекта да е чак толкова поразителен за насрещното око, че да го заслепиш. Поздрави !!
Мисля, че освен да предпазват стъклата на двусекционните (а и на едносекционните) имат 'оребрявания', които спомагат за разсейването на светлината. Тези стъкла са за "тунинг" фаровете тип "angel eyes" и т.н.,при които рефлектора/лупите са конструирани да си фокусират сами нещата...Поне това е моето мнение,но за 20 кинта на парче и малко свободно време мисля,че си струва да опиташ.
ами аз като си ги купувах исках напълно изчистено стъкло но по някаква грешка ми пратиха точно тия със трите черти и да ти кажа зависи как си ги регулираш на мен са ми добре