CD-то ми е NEO /99 лева в Те.../,има USB.AUX вход ,работи с MMC карти и разбира се с дискове/ментета/.Телефона ми е Сониериксон и хендсфрийто му е съставено от 2 части- слушалките са на 3,5 mm2 стерео жак .Необходим ни е кабел около 50-60 сантиметра в двата края със "мъжки" стерео жак 3,5 mm.Единия краи на кабела се включва в AUX входа на CD-то а другия в хендсфрийто вместо слушалките./буксата на хендсфрийто разбира се се включва в телефона /
Пътувам и си слушам музика /радио ,от флашката или диск /,когато ми звънят превключвам CD -то да възпроизвежда от AUX входа и приемам разговора ,събеседника се чува на колоните отлично .Няма никакви кабели по главата ми и около колана.Свършва разговора и си превключвам съотвенто радио,флашка и т. н.
Между другото CD -то го продавам за 60 лева .

Използване на CD /NEO /.нисък клас вместо хендсфрий !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- cardan
- Автомобил: Audi A4 avant
- Двигател: ABC
Re: Използване на CD /NEO /.нисък клас вместо хендсфрий !
webdude написа:А микрофон ?
и аз това се зачудих.предполагам слагаш микрофона на хендсфрито някъде близо до устата си така че да те чуват.а между другото има модели на сони които са с вграден микрофон и чрез блутуд се свързват с телефона.
- marto_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен е доста по практично с блутуут хендсфрее,защото ако пътуваш с хора в колата трябва да ти чуват целия разговор, пак има кабели свързвания, и като ти звънят пак трябва да натискаш сумати копчета(на cd-то на телефона),а и не се знае от другата страна колко силно те чуват(ако исползваш микрофона на 3,5 преходника).
- sasho_sb
- Автомобил: Vw Golf mk3
- Двигател: AEE 1996
Благодаря за отзивите,за микрофон използвам телефона които го оставям в барчето на колата /пред ръчната /,известно ми е че има CD със блутуут както и блутуутхендсфрии но слушалката ти виси на ухото и моето CD е от най-евтините ,нямам и такова хендс.....,провеждам си съвсем нормални разговори и за мен е много по-удобно отколкото със хенд..... ,поздрави !
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
И мойто хендсфри е такова.Имам сони ериксон К800 просто съм отрезал слушалките и съм запоил кабелите в мъжка букса,която муша в АUX-a на CD-то микрофона ми се пада малко под CD-to и се чува отлично и при мен и при тоя от др.страна.Наистина е мн. удобно.На половината колеги от работата съм и орезл слушалките и си ползват телефоните да слушат музика през тях 

- JoRko_TaiSanA
- Автомобил:
- Двигател:
А открихте топлата вода хубаво е да има и такива теми де да знаеш може да има някой да не се е сетил
и какво като си с най евтиното СД то като ще има кабеляци и т.н. и касетофон да е за 30мин се разглаба виждам стъпалото в интернет боцкам кабелите 1 букса и дори радиото да е ЦАРЕВЕЦ ! пак ще имам AUX

- Bai Sando
Браво бе майсторе добрече ни даде акъл как да си намерим сигнал от ВЕФА евала
Тва от кога го знам как става
Тука половината колеги едва ли знаят как става тва и наистина е добре да знаят как да си приспособат слушалките към AUX-a щото не всеки ще си разглоби CD-то и да търси входа на усилвателя
Ама нали трябва да се изкаже все някои колко е майстор 

- JoRko_TaiSanA
- Автомобил:
- Двигател:
SANDO 1 написа:Браво бе майсторе добрече ни даде акъл как да си намерим сигнал от ВЕФА евалаТва от кога го знам как става
Тука половината колеги едва ли знаят как става тва и наистина е добре да знаят как да си приспособат слушалките към AUX-a щото не всеки ще си разглоби CD-то и да търси входа на усилвателя
![]()
![]()
Ама нали трябва да се изкаже все някои колко е майстор
Аз пък невиждам каква е разликата дали ще разглабям СД касетофон радио или каквото и да било ако знаеш какво правиш.Има и много СД-та които нямат вход заради това дадох примера.
- sasho_sb
- Автомобил: Vw Golf mk3
- Двигател: AEE 1996
Евала,най-после разбрах колко съм тъп !!!!!!
- Bai Sando
Що да си тъп бе колега това си е един мн.добър начин за използване на хендсфрито през AUX-a

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
моето е nipon купен от метро+усивател та значи използвам като колегата самоче да гледам клипове на телефона през аукса а сд възпроизвежда,използвам за връзка кабела на слушалките той се разкача и остават слушалките с мъжки жак а микрофона с буксата за телефона е отделно само добавям един кабел с мъжки жакове и готово така съм от 2-години,при 1вия телефон нокиа н93и нямаше тази екстра с микрофона и ползвах на телефона,но с соните и по точно тези слушалки я има и слушалките ги купих изгодно само 30кинта теса тип тапи 

Последна промяна от enigma79 на Вто 26 яну 2010 15:00, променено общо 1 път.
- radinski
- Автомобил:
- Двигател:
колега аз имам такова устройство в колата само че не се налага да превключвам от CD или Радио на AUX
просто жаковете който влизат в CD-то са като жаковете за усилвател.
Най-хубавоте е че кабеларките не се виждат
просто жаковете който влизат в CD-то са като жаковете за усилвател.
Най-хубавоте е че кабеларките не се виждат