Първо искам да се извиня на всички ако не е точно тук мястото на въпроса ми, но искам да попитам какъв заместител или къде мога да намеря такава щипка тя е от едно от жилата които се захващат с това става въпрос за жилата на праното тъй като сменявах радиаторчето на парното и тази щипка се счупи става въпрос за голф 2.Благодаря предварително на всички отзовали се колеги и лека вечер. Ето и снимки на тази щипка ако мога така да я нарека .
http://alfa.kachi-snimka.info/images/jdv1264694012c.JPG
http://alfa.kachi-snimka.info/images/arx1264694151b.JPG

добър ден колеги малко помощ за една щипка ако може
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: добър ден колеги малко помощ за една щипка ако може
Гледам си от София отиваш при официалният представител на VW и си купуваш
Аз съм си купувал такива по 1лв мисля бяха

Аз съм си купувал такива по 1лв мисля бяха

- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
имах някаде такава пружинка, тя държи бронята на жилото нали.
при мен се счупи част от пластмасата и вече не може да се защипе както е било, наложи се да го вържа с тел на две намотки и после с клещите и стана
ако ти е здрава пластмасата сложи оригиналната ламаринка.
при мен се счупи част от пластмасата и вече не може да се защипе както е било, наложи се да го вържа с тел на две намотки и после с клещите и стана

ако ти е здрава пластмасата сложи оригиналната ламаринка.

- sisobosko
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: EZ 1990
колега извинявам се ако може някакви координати само по точно аз съм в студентски ако има наблизо още по =добре ще ти бъда благодарен за координати че търся в google ама нещо не намирам
ще може ли някакви координати на такъв представител ако има в студентски град още по - добре ако не където и да е че се оказа голям проблем тази ламаринка
ще може ли някакви координати на такъв представител ако има в студентски град още по - добре ако не където и да е че се оказа голям проблем тази ламаринка
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Споко,ако не намериш става и с по широка свинска опашка
На моя така бях счупил пластинката на едното жило и я хванах така
Вече 2 години не е мръднало.

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
sisobosko написа:колега извинявам се ако може някакви координати само по точно аз съм в студентски ако има наблизо още по =добре ще ти бъда благодарен за координати че търся в google ама нещо не намирам
Излизаш от студентски на околовръстното и караш в посока магистралата. След Герман (на 700-800 метра) вдясно - Порше Изток. Официален дистрибутор са на VW и имат доста части на склад.
brum написа:Излизаш от студентски на околовръстното и караш в посока магистралата. След Герман (на 700-800 метра) вдясно - Порше Изток. Официален дистрибутор са на VW и имат доста части на склад.
там за хора ли е

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Само в краен случай. Макар че ако е за поръчка на оригинални части Порше са по-добрия вариант, защото след 2 дни имаш частта, а в Ауто+ се чака по 1 седмица. При еднакви цени.
-
- Автомобил:
- Двигател:
и малко секундно лепило около нея и става бетонSANDO 1 написа:Споко,ако не намериш става и с по широка свинска опашка

- sisobosko
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: EZ 1990
Добър ден искам да изкажа безкрайна благодарност на всички отзовали се колеги и силно се надявам и аз да съм от полза въпреки че не разбирам много от коли но все пак оправихме паметника и още веднъж много благодаря на всички и лека вечер.