Това как се постига.Искам и аз да си пратя радиото там долу

mupk0 написа:
Това как се постига.Искам и аз да си пратя радиото там долу
Снимката е на моята кола,няма "груби селски прояви" всичко се прави технически грамотно и естетически издържано!
Само че за целта трябва да си непушач,щото се лишаваш от пепелника.Пепелника се изрязва лекичко по размера на шейната на ЦД-то,кабелите се "освобождават" внимателно от изолалацията която ги задържа и се изтеглят надолу към барчето.Дължината им е предостатъчна,евентуално може да си оставите запалката ,най малкото за да си вкл. зарядното за тел. но тогава таблото ми беше пластмасово, запалката много лесно я монтирах до контактния ключ.Но впоследствие понеже се задвижвах с некви моми дето пушеха повече от комините на Кремиковци,ми се наложи една малко по скъпа инвестиция(но която много ме радва),а именно барче Votex

stefan4o написа:Точно за тоя модел барче говорех и аз. Моето го продадох за 30-тина лева на един колега от форума, подходящо е за целта с радиото.
native написа:някои ще може ли да покаже как се прави ... и аз съм мераклия да си го преместя .... мн е готино ако може малко снимков материал и поясненияблагодаря
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта