Броня за пасат от б4 на б3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Броня за пасат от б4 на б3
Изпадна една броня от б4 та ще видим какво ще излезе .Сложих широкия нож от голф 3 тръкнах я сега боя проблема е там е гредата от б3 няма как да стане с бронята от б4 без да ползвам шлайфа .пуснал съм обява в купува дано изпадне някой по-евтинка гредичка е да я маа с нея ако не ще режа старата от б3.На снимките бронята само е наложена върху старата греда и местата за халогените опират в гредата затова е малко напред
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Броня за пасат от б4 на б3
Мити Каменов е с пластмасова броня от Б4 върху гредата от Б3. Питай го на лични как се е справил!?
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
Sasio написа:Изпадна една броня от б4 та ще видим какво ще излезе ...
ми какво- Б3 с броня от Б4. Намери си една греда, да стане както трябва.
в двата си края към калиците, бронята от б4 трябва съвсем леко да се скъси

- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На 2ра страница от тази тема съм го описал как стана по моят начин 
viewtopic.php?f=53&t=127532&hilit=%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0+%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%8F+%D0%BE%D1%82+%D0%B14

viewtopic.php?f=53&t=127532&hilit=%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0+%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%8F+%D0%BE%D1%82+%D0%B14
Бронята е на местото и с гредата от б3 утре повече инфо,че бързам 
Тъй като не исках да чакам и да търся гредата пък и след предложения от рода на 70 лева реших да преправя старата от б3 ,като наложих бронята точна зад местото за халогените където са рогата изрязах дупки с флекса директно в гредата (основата) на бронята свалих буфера в бронята и после натиках бронята навътре единствения минус е че бронята не прибира толкова колкото оригиналната от б3 линиите с калниците са идеални нз можеби отстрани бронята от б4 е малко по-дълга от тази на б3 .
Снимки

Тъй като не исках да чакам и да търся гредата пък и след предложения от рода на 70 лева реших да преправя старата от б3 ,като наложих бронята точна зад местото за халогените където са рогата изрязах дупки с флекса директно в гредата (основата) на бронята свалих буфера в бронята и после натиках бронята навътре единствения минус е че бронята не прибира толкова колкото оригиналната от б3 линиите с калниците са идеални нз можеби отстрани бронята от б4 е малко по-дълга от тази на б3 .
Снимки

Понеже не ми се искаше да продължавам да режа гредата сложих някви прозрачни пластмаски отпред (нз как се казва материала) и направо заспа по-нататък може да сменя гредата защото ми е мъчно за халогените в гаража
Още малко снимчици
Още малко снимчици

- pe6kata
- VW експерт
тази броня стои крайно неестествено. доколкото виждам от снимките е посукана нагоре и цялата броня е издадена напред. За да легне както трябва, е нуждо да се резнат крайчетета отстрани до гумата. Писах ти да си намериш греда от б4 най-добре... и като стойка, и като монтаж/демонтаж и това че си е предвидено всичко за халогените... Наистина 70лв за тази греда е абсурдно. На тия пари продадох цялата броня с гредата за Б4... Лошото е че нямам друга да ти пратя... Мисля че дори и морга да идеш, пак няма да искат толкова пари, щото си мисля че тази цена е от форума, и някои хора влоупотребяват с идеята... както и да е..
Поработи още малко, броня от б4 стои супер на б3
ето и снимка за мотивация

Поработи още малко, броня от б4 стои супер на б3

ето и снимка за мотивация

Коелга да загледах се сега и наистина видях,че от снимките стои малко така слезнах веднаго до долу наживо не е така все пак отбележи ми на някоя снимка какво имаш предвид да резна защото не те разбирам
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Иска да каже че бронята ти му изглежда вирната нагоре че не е паснала хубаво.
Но аз мисля че се получава защото колегата Sasio е снимал колата клекнал и за това се получава това впечатление.
Но аз мисля че се получава защото колегата Sasio е снимал колата клекнал и за това се получава това впечатление.
- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
Тази брония за да почне да отива има още доста работа по колата.Агресивната броня не се връзва с другите детаили на този туристически автомобил.Замисъла за бронята е добър както и изпълнението автомобила трябва да претърпи доста промени отвън и незнам защо си почнал от бронята като искаш феис.
- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Браво за положеният труд,имам две предложения махни веждите
и ако не си взимаш оригинални бленди поне затъмни малко тия 

на предишния ден затъмнявах стоповете и нз къде забутъх спрея,ако го намеря ще си направя едни тъмни и едни светли
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Колега за завършен вид ще е добре или да сложиш широки лайсни като Пешката или да пръснеш бронята в цвета на колата-нямам впредвид цялата,ами като на GL и.....
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
kristianatanasov написа:Колега за завършен вид ще е добре или да сложиш широки лайсни като Пешката или да пръснеш бронята в цвета на колата-нямам впредвид цялата,ами като на GL и.....
Друг е въпроса дали ще си намеи широкия пакет и на каква цена

- pe6kata
- VW експерт
Sasio написа:Коелга да загледах се сега и наистина видях,че от снимките стои малко така слезнах веднаго до долу наживо не е така все пак отбележи ми на някоя снимка какво имаш предвид да резна защото не те разбирам
единствения минус е че бронята не прибира толкова колкото оригиналната от б3 линиите с калниците са идеални нз можеби отстрани бронята от б4 е малко по-дълга от тази на б3 .
ами ти си отоговорил сам

В интрес на истината, пробвах първоначално на гредата на Б3, че ме мързеше да сменям и роговете, но като видах
какво става, предпочетох да сменя роговете и гредата
Иначе виждам че странично е легнала по калника, но бронята е гъвкава и позволява усукване. Ако не е закрепена в калниците, стои ли пак така или провисва в калниците.
Иначе наистина на снимите понякога човек се бърка, може и да е така в случая..