Освежаване на фарове Г3 + малък въпрос.

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Y.J
Автомобил:
Двигател:

Освежаване на фарове Г3 + малък въпрос.

Мнениеот Y.J » Вто 01 фев 2011 20:49

Здравейте колеги днес реших да се позанимавам малко с фаровете си. Бях виждал на снимки голфчета с черно около рефлектора и много ми хареса реших и аз да направя моите по този начин.
Започнах с разглобяването......
1000.jpg

След това 1-во реших да го направя с маркер но нещо не ми хареса и започна облепянето ....
3000.jpg

Пръснах го и дойде ред на сглобяването НО ......
2000.jpg

При отлепянето на хартиеното тиксо с което ги облепях ..... малки части от самия рефлектор се отлющиха и се получи малко неприятно.Не си личи докато не се вгледаш но понеже аз го знам и да не казвам къде ми бърка това ... Иначе като краен резултат може да видите в гаража. Та въпроса ми е дали има някакъв коректор или нещо подобно с което мога да оправя рефлекторите или трябва да се сменят ???

Потребителски аватар
ilia_d008
Автомобил: VW Golf III GTI
Двигател: ABF 1995

Re: Освежаване на фарове Г3 + малък въпрос.

Мнениеот ilia_d008 » Сря 02 фев 2011 0:18

Ако не си сглобил фаровете още свали рефлектора и напръскаи и корпуса от вътре!Защото се вижда после бялото и седи гадно аз заради това ги отварях втори път!
Имаше тук такава тема!
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=143941&hilit=%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5+%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%84+3

Върни се в “Направи си сам!”