материали си ги сътворих сам. Резултата не е перфектен, но за този етап е задоволителен. Мисля, че темата
може да е полезна на колеги. По същата технология могат да се сътворят и стопове и други елементи. А ето
и как става.
Нужни материали и инструменти: плексиглас (прозрачен) около 2-3мм е идеален; поялник; пистолет за горещ
въздух.
Всеки знае как изглежда мигача първоначално(нямам снимка). Има два варианта плексигласа да стане с
формата на мигача. Единият е да се нагрее с пистолет и да се наложи постепенно върху стария мигач,
другият е да се прикрепи в дървена рамка да се стопли в печка за готвене и се налага докато е горещ на
стария мигач.

След това се изрязва по точно с каквото ви е под ръка, аз го направих с поялник. Ето така изглежда:

Тогава идва ред на премахването на старата оранжева пластмаса. Тук може да проявите въображение и важното
е да се запази рефлектора цял!

Може да боядисате рефлектора както си искате. Аз го оставих както си е. С помощта на здравия мигач се
определя точното положение на новата пластмаса и малко по малко се залепя с поялник. Аз замъглих мойте от
вътрешната страна като, ги надрасках с щкурка, което не беше много умно.

Това е крайния резултат. Не е точно както са в магазина, но това беше просто една проба.

Седмица по късно ги напръсках от вътрешната страна с гланцов спрей за да не са толкова матирани и почти
се премахна ефекта от шкурката.
Ще се радвам да помогна на някой без работа с темата