Препоръчайте ми някой магазин с такъв плат за таван , едно такова мекичко. Размера е около 100х160см. За София , надявам се да се е пробвал някой с тази процедура в домашни условия .Та дайте адрес нещо или линк, да си взема да си го направя сам. Мерси предварително. Ще е добре и да ме насочите към някакво лепило , което да задържи тапицерията. Предполагам че ц200 ще свърши работа. Но най вече да намеря плат.
Тапициране на таван
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Golf_Mon
- Автомобил: BMW E90 320i Ibiza 6k1
- Двигател: бензинов
Тапициране на таван
Здравейте днеска ходих до един тапицер , става дума за тавана.Сега е някакво бананово такова, но смених салона - черен и искам да претапицирам и тавана тъмен, черен. И сенниците ще останат такива бананови за начало да видя как ще се впишат , ако не ще ги сменя или боядисам. Но работата е такава че майстора иска 120 лв за тази "услуга". Както всички казват " докарваш ми колата и след 3 дни идваш да си звемеш вече новия таван". Успях да го поразпитам и ми обясни че сами материал струва 40 лв, полсе някакво лепило 2х16лв...незнам какво си незнам защо си и накрая става 120лв
Препоръчайте ми някой магазин с такъв плат за таван , едно такова мекичко. Размера е около 100х160см. За София , надявам се да се е пробвал някой с тази процедура в домашни условия .Та дайте адрес нещо или линк, да си взема да си го направя сам. Мерси предварително. Ще е добре и да ме насочите към някакво лепило , което да задържи тапицерията. Предполагам че ц200 ще свърши работа. Но най вече да намеря плат.
- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател: