Здравейте колеги,
от няколко седмици една мисъл ми стана фикс идея.Именно да опитам да си направя мега,просто за удоволствие,и да хвърля досадния пиербург от Сирокото,макар че ми се намира турбина не мисля да я слагам или поне за сега.Идеята ми е да си остане атмосферна колица,но инжекцион.Та започнах да експериментирам,на сайта на B&G е дадена въпросната платка но с мащаб 1,21 от оригинала,на фотошопа лесно и се придаде правилен размер,проблема дойде при принтирането проклетия принтер си оразмерява картинките както му хареса . Имали някой от вас идея как да стане принтирането с коректен размер и дали някой не може да ми предложи,готови файлове за поръчка във някоя фирма или от къде(кой) да си закупя готова платка,освен от хамериканско?
Вече опитах да разработя платка по схемите на Express PCB и на Altium designer , но се оказа непосилно за мен.Опитах и със запитване до фирми занимаващи се с производство на печатни платки но останах не отразен.Написах и доста лични на хора каращи и изработващи меги ,резултата беше същия.Реших че ако е явно все някой ще види и помогне.
Моля ви за помощ,като предполагам че коментари от рода на :не ти тряа,за кво ти е,пиербурга си е хубав,не се филмирай ,са излишни.
Благодаря!

Megasquirt платка v2.2 Откъде/как ???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Megasquirt платка v2.2 Откъде/как ???
Не знам на кой и какво си писал , затова директно съвет - в дрифтинг-бг много хора карат на мега смърт , има и няколко човека , които периодично пускат за продажба всевъзможни меги , електроники ,дюзи , платки , цели готови меги , абе всьо ... Смятам , че ще можете да се спазарите . А ако не стане - ще ти намерим другаде 

- Bucket
- Автомобил: Skoda O2 комби TDI BMM
- Двигател:
Re: Megasquirt платка v2.2 Откъде/как ???
ivcho_86 написа::beer За там дори не съм се сещал, много благодаря
Здрасти,
Колега кажи какво ти трябва за чертане на Altium, мога да ти го нарисувам срещу скромна сума