Колеги търсих в търсачката и намерих няколко ,но бих искал ако има възможност някой на пейнт да ми начертае възможно най-простата схема с бутон за включване на аварийни светлини.Точното свързване на релето ми трябва с клемите му и вида му Гледах схеми с повече от едно реле,та въпроса ми е също винаги ли става с повече от едно реле или може и само? Благодаря предварително
Ти колега обясни какво по точно искаш да направиш... че бутони много... и релето си е само едно за мигачите .... На бутона има + преди и след контакт .. два извода за левите и десните мигачи, от него + по точно ако не се лъжа 49а към релето... също така и едно кабелче което отива към лостчето за мигачите (при не вклучени аварийни прехърля + след контакт при вклучване на аварийни го прекъсва) има и - за да светне лампата на бутона. И говоря за бутона на лада че такива монтирам по машините
Колега трябва ми най-опростеното.Да има бутон , към който има индикаторна лампа ,който бутон е свързан към релето и от там към 4те мигача.Просто ми трябва начертано да погледна как горе долу изглежда и вече да си усложня живота сам .
Мисля че принципа е един и същ вече зависи от самия бутон кое как прехвърля и примерно за аварийните ти трябва само + преди контакт.. Значи при натиснат бутон той подава + към релето.. от релето се връща + който самия бутон прехвърля към левите и десните мигачи за да мигат едновременно