Днес махнах гадния накрайник и си монтирах спортно гърненце така стоеше накрайника а сега така стои гърнето след като рязах бронята седеше тъпо и си купих от тез гуми дет ги слагат на вратите добра стойка изкара с гърнeтo а и звука е добър стана пирфекно. Скоро ще кача и снимки от далеч че сега двора ми е тесен
Последна промяна от passat_rs на Пет 22 апр 2011 19:11, променено общо 2 пъти.
Не знам как е при дизел но съм с права генерация на 52мм и накрая "спортно" гърне,до 2 000 оборота се живее но нататъка.....
Доста добре си го направил.Отдавна се чудим с едно приятелче дали да не му сложим на дизелака едно гърненце.По принцип нали дизеловите гърнета са различни от тия на бензиновите.Някаква промяна след махането на всички гърнета усеща ли се ?
На дизела ако оставиш средното гърне, и сложиш спортно , няма да има много голяма разлика, и няма да бучи много. Колега нещо не ти ли е много шумна колаа,"чака яко" неможе ли да бутнеш помпата да стане по тихичка
Имаш ли клип когато си бил само с права тръба, преди когато ми се откъса от средното гърне тръбата , дефкато остана само права тръба от към двигателя, но очудващо не бучеше кой знае колко силно