Здравейте Колеги.Моят Голф Мк1 започнаха да му избиват разджички тук таме и искам да си спра да не се развият в нещо по сериозно докато го боядисам(не знам кога)
Аз мисля да направя така:
-да изшкуря добре после Раждопреобразовател и после Шприц Кит(флакон)и така да го остава,

Корозия
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stankofm
- Автомобил: GOLF MK1
- Двигател:
Re: Корозия
Колегите В по-горе споменатият линк говорят за коли който ги има БОЛ.Аз искам да спася една кола която е няма тук таме .Просто искам да ми кажете дали става така и дали е достатъчно.За парите не мислете

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
stankofm написа:За парите не мислете
С пари всичко става. Не случайно срещу 5-6 цифрени суми ретро автомобили възвръщат първоначалния си блясък и напълно оригиналния си вид - в шоурум състояние.

А някои от нас се чудят, като видят оферти в mobile.de, че Голф 1, като нов, струва 50К евра.
- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
Ljubon написа:stankofm написа:За парите не мислете
С пари всичко става. Не случайно срещу 5-6 цифрени суми ретро автомобили възвръщат първоначалния си блясък и напълно оригиналния си вид - в шоурум състояние.
А някои от нас се чудят, като видят оферти в mobile.de, че Голф 1, като нов, струва 50К евра.
за 50к евро - 100 000лв тоя голф 1 трябва да има теглич!!! - и да мъкне с него бентли

- stankofm
- Двигател:
Темата много се разводни.Смисълът и не беше такъв
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
stankofm написа:Темата много се разводни.Смисълът и не беше такъв
Ако искаш да има смисъл, качи снимки на въпросните места където има корозия! За да може да знаем за какво говорим! Но лично според мен много си се вманиачил в колата си, но ти си знаеш парите са си твои!
Иначе ще те предупредя, ако си мислиш че ще минеш само с кит и боя много се лъжеш. Ако не закърпиш въпросното място от където избива ръждата (Смисъл да го изрешеш и да сложиш читава ламарина) няма да има ефект, шот аз така пребоядисвах ма пак си излезна след 3 месеца!
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
my heart iS iCe написа:Ако не закърпиш въпросното място от където избива ръждата (Смисъл да го изрешеш и да сложиш читава ламарина) няма да има ефект!

stankofm написа:Здравейте Колеги.Моят Голф Мк1 започнаха да му избиват разджички тук таме и искам да си спра да не се развият в нещо по сериозно докато го боядисам(не знам кога)
-да изшкуря добре после Раждопреобразовател и после Шприц Кит(флакон)и така да го остава,
Бизнес парка,пътя за Тополи веднага след камерите в дясно е магазина на Вюрт,вземи си ръждопреубразувател за 9 лв - 100мл и след това прави каквото си решил,няма да съжаляваш.
- stankofm
- Двигател:
vladtod® написа:stankofm написа:Здравейте Колеги.Моят Голф Мк1 започнаха да му избиват разджички тук таме и искам да си спра да не се развият в нещо по сериозно докато го боядисам(не знам кога)
Бизнес парка,пътя за Тополи веднага след камерите в дясно е магазина на Вюрт,вземи си ръждопреубразувател за 9 лв - 100мл и след това прави каквото си решил,няма да съжаляваш.
Мерси