Подмяна на вратичка на жабка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Подмяна на вратичка на жабка
Здравейте, карам Фолксваген Поло 98год. За третъ път вече ми се чупи заключващото устройство на жабката.Последния път един "майстор" така ми я отвори, че спука вратата по средата.Въпроса ми е - може ли на този модел Поло да се монтира врата за жабка да речем от Поло произведено след 2000год. с гоямата дръжка???
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
Re: Подмяна на вратичка на жабка
jcvetkov написа:Здравейте, карам Фолксваген Поло 98год. За третъ път вече ми се чупи заключващото устройство на жабката.Последния път един "майстор" така ми я отвори, че спука вратата по средата.Въпроса ми е - може ли на този модел Поло да се монтира врата за жабка да речем от Поло произведено след 2000год. с гоямата дръжка???
за жалост не мога да ти отговоря по твоя въпрос, но като идея ако не стане: претапицирай си я като сложиш нещо твърдо отвътре, а на тапицерията ако е кожа може да се направи някакъв надпис по твой избор и да стане по готино. Успех!
- polski-grizach
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Подмяна на вратичка на жабка
За съжаление тези коли са направени като по големи братчета на трабанта.А той е сглобяван от книжарницата.Няма как да стане това което го мислиш освен да си вземеш нова жавка и да внимаваш