Подмяна на вратичка на жабка

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
jcvetkov
Автомобил:
Двигател:

Подмяна на вратичка на жабка

Мнениеот jcvetkov » Нед 08 яну 2012 0:51

Здравейте, карам Фолксваген Поло 98год. За третъ път вече ми се чупи заключващото устройство на жабката.Последния път един "майстор" така ми я отвори, че спука вратата по средата.Въпроса ми е - може ли на този модел Поло да се монтира врата за жабка да речем от Поло произведено след 2000год. с гоямата дръжка???

Потребителски аватар
refresh4o
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил: VW POLO B5188PP
Двигател: AEX 1996

Re: Подмяна на вратичка на жабка

Мнениеот refresh4o » Съб 21 яну 2012 22:02

jcvetkov написа:Здравейте, карам Фолксваген Поло 98год. За третъ път вече ми се чупи заключващото устройство на жабката.Последния път един "майстор" така ми я отвори, че спука вратата по средата.Въпроса ми е - може ли на този модел Поло да се монтира врата за жабка да речем от Поло произведено след 2000год. с гоямата дръжка???

за жалост не мога да ти отговоря по твоя въпрос, но като идея ако не стане: претапицирай си я като сложиш нещо твърдо отвътре, а на тапицерията ако е кожа може да се направи някакъв надпис по твой избор и да стане по готино. Успех!

Потребителски аватар
polski-grizach
Автомобил:
Двигател:

Re: Подмяна на вратичка на жабка

Мнениеот polski-grizach » Пет 27 яну 2012 14:25

За съжаление тези коли са направени като по големи братчета на трабанта.А той е сглобяван от книжарницата.Няма как да стане това което го мислиш освен да си вземеш нова жавка и да внимаваш :да:

Върни се в “Направи си сам!”