Я дайте малко акъл,
1- Искам да си взема нов плеър, който да комбинирам като инвестиция с камера за задно виждане и съм се спрял на вероятен китаец от ОЛХ с гръмкото име pioneer 4016C
http://olx.bg/ad/pioneer-4-1-incha-dvd-multimediya-za-kola-1din-multimediq-usb-micro-sd-ID5NIiE.html (да не се счита за реклама моля!!! )
Някой има ли впечатления от тези двд-та, виждал ли е, чувал ли е ? Всякаква информация ще ми е полезна.
2- Понеже нямам възможност за монтаж на МФА за да гледам моментни данни на дизелака, та се спрях на ей това чудо в E-bay http://www.ebay.com/itm/4-HD-Car-HUD-Head-Up-Display-OBDII-OBD-Speeding-Warning-Fuel-Consumption-NY7M-/391347891896?hash=item5b1e26eeb8:g:B7gAAOSwSHZWe0IM&vxp=mtr
Обаче гада е с огледален дисплей за да се прожектира на предното стъкло, та има ли шанс да му се завърти дисплея и да се ползва по нормалният начин с цел - вграждане в таблото?

Малко акъл търся за борд компютър и китайско двд
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Megasquirt
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Малко акъл търся за борд компютър и китайско двд
90 лева са много пари. Ще си вземеш втора употреба за тези пари модел, който далеч няма да толкова гаден. Същото е и с тъпотийката която естествено няма как да се завърти. За 60 лв, естествено че ще си намериш мфа. Принципно ако искаш и те кефят как изглеждат си ги вземи. Въпреки че точно на такива изделия никога не им слагат реални снимки (лошо е като ти го донесат, тогава може да видиш колко е недодялано и неструващо). Точно тези не съм ги виждал на живо, но и несмятам че е нужно да си купим всички модели които пускат на пазара, за да се убедим, че не си заслужава. Аз лично бягам от такива изпълнения, но имам познати, които само се чудят как да ги пробутат на някого като са се прецакали. Та виж и ти ако твърдо си решил по-скоро търси такива обяви. Незнам ако тези не ги вземеш си вземи други боклуци само за да ги видиш колко струват, как няма никаква документация, нито характеристика на продукта, нито отливката е права, нито на пипане са приятни, често са шарени и излишно заслепяващи, нямат поддръжка, функционално са с орязани менюта, звучат гадно, в олха, преди беше пълно с китайски плеъри - нови но неработещи ( значи и брака го продават ( то не че въобще някоя бройка не е по различно от продукт който не отговаря на никакви стандарти- брак)). viewtopic.php?f=12&t=448957
- marzykov
- Автомобил: Passat 1_9tdi 1998г 90ks
- Двигател: Kia Sorento 2_4 CRDI 2004г
Re: Малко акъл търся за борд компютър и китайско двд
И аз горе-долу мислех в този ред, но все пак реших да попитам, ако имаш предложение някакво за комбинация с камера за задно виждане ще ми е от помощ.
И понеже съм заплес, та относно MFA пропуснах да кажа, че искам да наблюдавам разхода на колата на жената, която е KIA SORENTO 2,5 CRDI и понеже не открих серийно монтиран такъв за донор, та за това се мятам на тези китайчета
Помагайте, ако можете 
И понеже съм заплес, та относно MFA пропуснах да кажа, че искам да наблюдавам разхода на колата на жената, която е KIA SORENTO 2,5 CRDI и понеже не открих серийно монтиран такъв за донор, та за това се мятам на тези китайчета