Ще сме благодарни за разясненията

Предварително благодаря за одговорите!
marioz написа:Здравейте колеги с приятел се опитваме да вържем алармата му, да вдига автоматично стъклата при заключване(единственото което знам е, че е голф 4 бензин). Алармата има допълнителен канал, но незнаем къде се намира модула за управление и кой е управляващият кабел, както и на колко време трябва да се настрои алармата!?
Ще сме благодарни за разясненията![]()
Предварително благодаря за одговорите!
s5501na написа:Колегата горе имаше впредвид фабрична аларма на нея не става така там е по сложна работата :или още една алрма и ли се купува някакъв софтуер ,който се програмира чрез буксата под пепелника и струва около 200 лв.
Или пондоколкото знам
racing_team_vidin написа:s5501na написа:Колегата горе имаше впредвид фабрична аларма на нея не става така там е по сложна работата :или още една алрма и ли се купува някакъв софтуер ,който се програмира чрез буксата под пепелника и струва около 200 лв.
Или пондоколкото знам
Фабрична аларма с допълнителен канал?
Каква е алармата и тези от 50 лв имат допълнителен канал, но нямат дългото заключване. Дай малко повече инфо за да помогнем
s5501na написа:racing_team_vidin написа:s5501na написа:Колегата горе имаше впредвид фабрична аларма на нея не става така там е по сложна работата :или още една алрма и ли се купува някакъв софтуер ,който се програмира чрез буксата под пепелника и струва около 200 лв.
Или пондоколкото знам
Фабрична аларма с допълнителен канал?
Каква е алармата и тези от 50 лв имат допълнителен канал, но нямат дългото заключване. Дай малко повече инфо за да помогнем
Не знам с какъв канал е ,но е фабричната в ключа,вдига стъклата само като задржа ключа.Колеги от форума ми казаха , че мога да си сложа някаква втора алрма с комфорт,но аз не искам да нося и дитанционно,а само ключа-и решението е тази джада която програмира.Включва се в буксата в която се чистят грешки на компа и т.н..........само за еднократна употреба е и струва около 200 лв. и мисля ,че ни си заслужава.
andonov написа:Като алармата има опция за дълго заключване няма проблем.
Само трябв да се програмира.
А този допълнителния канал не става защото той подава дълъг импулс но е минус.
Skruji написа:andonov написа:Като алармата има опция за дълго заключване няма проблем.
Само трябв да се програмира.
А този допълнителния канал не става защото той подава дълъг импулс но е минус.
Как да не става колега. Инвертираш минуса с едно реле и си готов. С тези аларми които имат допълнителен канал така се прави. Включваш си един +12V към управлението на релето и към един от контактите, а допълнителния канал от алармата към останалия свободен извод за управлението на релето и така, като сработи системата, на свободния контакт на релето получаваш +12V, за около 30 сек.
П.П. Продават се аларми, на които в дистанционното може да се вгради ключа. За да не стане така че рекламирам пиши ми на ЛС да ти дам сайта в който съм ги виждал.
Skruji написа:Напиша ли нещо и после това всеки го знае, защо тогава си написал в предния си пост че не става. Аз така съм намерил решение, така го правя. И според мен дългото заключване касае това дали колата е с ел. машинки на централното или с пневматика, и все си мисля че най-дългия импулс, който може да се докара обикновено с местенето на един джъмпер е около 4 сек. Поправи ме ако греша.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта