подлакатник за венто
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
подлакатник за венто
Някой знае ли дали мога да си пасна от някакъв друг фолксваген подлакатник за вентото 96 .Искам да си намера някакъв оригинален такъв защото тези от аутоманиите са ми много селски .Та някои ако знае дали има такъв вариант да пише
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: подлакатник за венто
Вариант има. В Ебай.цом има оригинални от американско Венто, известно като Джета. Потърси. С доставката ще се върже на около 150 лева
Отзад даже имат поставки за чаша, абе заводска работа, слагаш го и заминаваш 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Аз ти говоря за вариант без дупчене, рязане и напасване. Просто заводски модел барче, което се среща изключително често в САЩ-изпълненията на тези коли. Всеки друг вариант иска преправяне, което предполагам искаш да избегнеш.
да разбирам те и наистина така искам да стане но е много занимавка с тоя е-беи и ако не не реша че вече много искам подлакътник май ще си карам без ак оне испадне отнякъде нещо
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Можеш да сложиш барчето от голф3 и подлакътник от голф4.
ОФФ:ако решиш нещо имам цялото барче с ръчната и здрава кожичка.
ОФФ:ако решиш нещо имам цялото барче с ръчната и здрава кожичка.

- bahyr
- Автомобил: LEON ST
- Двигател: CXSA
stefan4o написа:Аз ти говоря за вариант без дупчене, рязане и напасване. Просто заводски модел барче, което се среща изключително често в САЩ-изпълненията на тези коли. Всеки друг вариант иска преправяне, което предполагам искаш да избегнеш.
И Аз имах такива мераци но цената ме отказа
- Mr.Stiff
- Автомобил: VW Jetta III GL
- Двигател: ABA 1995
Колеги, това от американското Vento (Jetta MkIII) няма нищо общо с подлакътник. Просто барчето е по-високо в края и получавате допълнително шкафче в автомобила, бутон за отваряне на багажника и поставка за чаши за пътниците на задните седалки. Това се монтира в американските Vento (Jetta MkIII), понеже вариантите с airbag не разполагат с нормална джабка на арматурното табло и базово имат копче за багажника.
Ако целта ви е да получите тези екстри, можете да си монтирате такова барче, но ако желаете подлакътник няма смисъл да се занимавате. Аз имам Jetta MkIII GL с фабрично монтирано такова барче, висок съм 189см., седалката ми е дръпната почти до край и не успявам да го ползвам като подлакътник.
Ако целта ви е да получите тези екстри, можете да си монтирате такова барче, но ако желаете подлакътник няма смисъл да се занимавате. Аз имам Jetta MkIII GL с фабрично монтирано такова барче, висок съм 189см., седалката ми е дръпната почти до край и не успявам да го ползвам като подлакътник.
- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
bigdady написа:Някой знае ли дали мога да си пасна от някакъв друг фолксваген подлакатник за вентото 96 .Искам да си намера някакъв оригинален такъв защото тези от аутоманиите са ми много селски .Та някои ако знае дали има такъв вариант да пише
Преди време сложих в голф 3 подлакътник от 4-ка. Ако ти харесва... давай

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=138556