За тези от нас които по искат да си запазят халогена и немогат да си качат мигача във фара, това е доста тарикатско, само незнам дали няма да има проблеми със закона и дали не е прекалено ниско за другите участници да го виждат
Аз най-вероятно ще го пробвам като събера смелост да си почна бронята, на която се каня от година вече
vwg3 написа:Замисляте ли се там- на това място дали видимостта ще е добра?
Ми аз се замислих това съм и написал отгоре, но то май докато не се приложи няма да се разбере, аз понякога като карам на халогени и имам чувството че не ми виждат мигача както са си на местата.....
Ами щото тия фарове /халогени/ са за мъгла, а не за гъзареене, затова не ти виждат мигача. Изобще не обичам някой да светне като извънземен кораб с 4 или повече фарове срещу мене. Набивам дългите пък квото ще да става.
И аз съм на мнение че не е практично и ще правят проблем куките - аз ако съм никога няма да ми мине през акъла да гледам за мигач точно там Да - тарикатско е, но някой да те застърже за дето не е видял мигача, ходи обяснявай кво търси мигача там
Е,моите мигачи съм ги свалил долу(в тела от бивши халогени) и се виждат идеално.Щом с колата редовно ходя до София през деня и до сега не съм имал проблеми значи се виждат