пи4 не сам 100% сигура ама мисля 4е е около 20 лв да сменяш цвят аз моито (ПОЛО) като мислех да му сменям цвета ми казаха 20 лв аиде като го направиш пускаи снимки да видим Калинката аз моито ще го напраа брьмар да сам ти конкуренция успех!
абе моито е 93г.боята тук там е кофти,и си мислех да го боядисвам,ама ако го налепя с черно фолио на точки може и да се поосвежи малко.Като го направя ще ти го снимам.А сега си мисля не е ли по добре да му нарисувам топки от билярд-а маи много рекламно ще стане! ще помисля по въпроса.
ШШШШШШШШШ пичове незнам какви препарати ползвате,ама тотално сте изпаткали! Единия иска да си слага резерзвоар за масло да си палел по лесно гумите ,другия да си прай колата калинка!
П.П. Абе да не би да има некво силно слънчево изригване,всичко живо изтрещява ! Баба ми е завещала от едновремешните бели,дългокосмести губери с които се покриваха диваните по бай Тошово време! Трябва да напрая голфа да мяза на ЙЕТИ!
Последна промяна от Golf_Blade на Пет 10 окт 2008 19:05, променено общо 1 път.
понеже съм межднароден шофъор''тираджия'' та видях в холандия едно голфче 1 направено като далматинец...............много яко,само където не можах да го снимам,та така ми доиде идеята за калинката,после билярда,а до края на вечерта..............знаеш ли.
Може да си направиш колата както си искаш, само после трябва да я озакониш пред КАТ.
В твоя случай става със снимки на колата.Снимаш я от 4те страни и от горе и отиваш в КАТ СЪС КОЛАТА и снимките, сменят ти само талона и към този талон винаги вече трябва да носиш и 5те снимки заверени с печат от КАТ,без никакви прегледи ти дават талона и "отлиташ"
Колега, примерно колата ти както е червена и искаш да и сложиш черни точки... Ако тези черни точки покриват 20% или там незнам колко беше проблем няма да ти правят