Така след като имах ДВД с изваждащ се дисплей, но не ми хареса и го продадох сега съм си поръчал един Пайнер само че е 2DIN, докато го чакам орязах духалките по средата и мислех там да го сложа. Но се замислих дали няма да е по добре да изместя копчетата за парното малко по надолу или на мястото на старото ДВД и там да е новото.
Та въпроса ми е дали според вас ще имам проблем с местенето и дали изобщо жилата ще стигнат и мога ли да ги прекарам отнякъде другаде за да стигнат?
И другия ми въпрос е копче от Голф 4 или Бора за аварийните светлини, ще стане ли без голямо преправяне на инсталацията, че 100 пъти на ден ми се налага да пускам аварийни, а и долу горе толкова пъти се опитвам да си счупя ръката с волана? Имам предвид да махна това и да сложа другото на друго място.
Венто 1994г ABS искам да сложа 2DIN DVD?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: ABS 1994
Re: Венто 1994г ABS искам да сложа 2DIN DVD?
В крайна сметка го наместих, на мястото на средните духалки.Получи се нещо ето такова:
Като остава да нанеса, малко кит и да измисля какво да го правя после дали боя или с някаква кожа отгоре, гледах доста снимки в чужди форуми( снимката е от там) моето не сам го снимал още.
Остава дилемата за ключа за аварийните, но скоро ще имам резултат и по нея.
Като остава да нанеса, малко кит и да измисля какво да го правя после дали боя или с някаква кожа отгоре, гледах доста снимки в чужди форуми( снимката е от там) моето не сам го снимал още.
Остава дилемата за ключа за аварийните, но скоро ще имам резултат и по нея.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Мнението ми си е чист спам, но ми стана любопитно каква е причината толкова често да ползваш аварийните светлини
Имайки предвид себе си, за последните 6-7 месеца ми се е налагало 2-3 пъти да ги ползвам и то не по предназначение, а за благодарност към камион направил ми място да го изпреваря!?
asak_koz написа: че 100 пъти на ден ми се налага да пускам аварийни
Имайки предвид себе си, за последните 6-7 месеца ми се е налагало 2-3 пъти да ги ползвам и то не по предназначение, а за благодарност към камион направил ми място да го изпреваря!?
-
Ами при каране в София и при положение,че живея на 31 километра от работа, все има на кой да благодаря, че ме е пуснал.
-
Ето какво се получи със ДВД-то.