Здравей те Колеги,
Искам да попитам някой да знае в Пловдив да правят ламаринени кори под двигателя и резервоара,защото аз живея в много лош квартал и са ми откраднали бензина от резервоара на пасата нали е пластмасов,та моето решение е за мен да си сложа ламаринена кора пък и искам да сложа и под двигателя за всеки случай.Някой ако знае къде правят по поръчка да пише.Благодаря предварително.
ламарина под двигателя и резервоара
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- donotdisturb
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ламарина под двигателя и резервоара
Колега на един комшия така кво ли не мисли първо на гърловината на резервоара после му продупчиха резервара после пък си сложи ламарина каквато ти искаш , явно много се бяха издразнили крадлиовците и му бяха изпотрошили прозорците така че за тия пари който ще хвърлиш да си оправяш колата по добре си намери гараж 

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
А ако няма гараж сипвай по 10 кинта...
- kaloqn84
- Автомобил:
- Двигател:
те от гърловината не могат да точат че там е много сложно ама трябва да му измисля някаква ламарина защото не може през месец два да свалям резервоар да го лепя и пак да го качвам.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Ми тва е начина - сипваш по малко и те кат се научат че няма и ще спрат да точат. В крайна сметка кат го бронираш само ще им казваш "тука е скрито нещо, елате".
- BRASNA4A
- Автомобил: VW GOLF3 GTI
- Двигател: ABF
http://avtokori.com/
Колега виж дали тези ще са ти от полза,не са от ламарина,а от някаква сплав са изработени,дупчат се трудно дори с бормашина.Колега срещу пощата в Кършияка е сервиза на Евро 07,точно до него като тръгнеш надолу по улицата има едно малко офисче с бели щори нищо не пише на него,там продават тези автокори,за GOLF 3 i Vento Цената беше 79лв. и 15-20лв. за монтаж.
Колега виж дали тези ще са ти от полза,не са от ламарина,а от някаква сплав са изработени,дупчат се трудно дори с бормашина.Колега срещу пощата в Кършияка е сервиза на Евро 07,точно до него като тръгнеш надолу по улицата има едно малко офисче с бели щори нищо не пише на него,там продават тези автокори,за GOLF 3 i Vento Цената беше 79лв. и 15-20лв. за монтаж.
- kaloqn84
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за сайта но аз вече звънях и ми казаха,че имат само от пластмаса за ламаринени дори не са и чували.
Последно избутана от kaloqn84 на Пон 08 авг 2011 14:18.