Въпрос за лепена на пласмаси на веждите?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ChronoS
- Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
- Двигател: 2_9 Syncro
- Контакти:
Въпрос за лепена на пласмаси на веждите?
Искам да попитам с какво да си лепна пласмасовите лайсни на веждите ,че отгоре са се отлепили.Едно че стои грозно друго ,че влизат пясък и други буклуци.
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за лепена на пласмаси на веждите?
Aко става въпрос за веждите на калниците,аз мойте съм ги лепнал с черен силиконChronoS написа:Искам да попитам с какво да си лепна пласмасовите лайсни на веждите ,че отгоре са се отлепили.Едно че стои грозно друго ,че влизат пясък и други буклуци.

- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако го залепиш хубаво (обилно) не би трябвало да паднеkole7o написа:Изинявам се на колегата, че задавам въпрос в неговата тема, но го правя за да не откривам нова такава, та аз с такова монтажно лепило ако залепя спойлерчето на 5-тата врата горе дали ще стане добре и няма да падне?Става въпрос за Голф 3.Още веднъж се извинявам.Благодаря предварително.

- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
00P
каквото и а правиш ще зейнат пак най добреи най издържа с 4ерен силикон ама това си е ли4но мое мнение ама аз ли4но няма да ги лепя мойте със силикон аз ще пробвам с нещо друго например поксипол 4е с тоя силикон и некви стиски ще тря си измислиш а с поксипол4ето 1 2 3 и айде стига толкова натискане! 

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
ChronoS написа:lrlmodo колега кьде се продава такова лепило.По стройтелни магазини.
Да то е един вид - 12лв струва - няма трепване.
Аз го взех от В.Николаев от един магазин.
Само дето трябва да ги притискаш хубаво докато стегна, но стегне ли - няма мърдане. Аз отделно съм си ги хванал и с винтовете/нитове за калниците отдолу - и ти трябва да имаш