така,понеже в дупките по нашите пътища се събира вода,когато вали дъждец,после като карам по-бързо се случва да мина през някоя по-обилна локва и да "хвърля вода по вдигателя".след това се получават едни прекъсвания и други такива простотии.
та мисълта ми е дали може(или има готови)да се направи кора под двигателния отсек,която поне малко да предпазва от намокряне.
Kора под двигателя
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Kора под двигателя
nigga написа:така,понеже в дупките по нашите пътища се събира вода,когато вали дъждец,после като карам по-бързо се случва да мина през някоя по-обилна локва и да "хвърля вода по вдигателя".след това се получават едни прекъсвания и други такива простотии.
та мисълта ми е дали може(или има готови)да се направи кора под двигателния отсек,която поне малко да предпазва от намокряне.
Може разбира се.Следващите модели имат сложена фабрично.НО аз имам такова 1.9 ТДИ и при първата смяна на масло си изрязах отвор под пробката за източване.Иначе е кушия да сваляш цялата кора.А така правиш малко капаче на дупката и си доволен от себе си.
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Re: Kора под двигателя
б-ИВАН написа:....Иначе е кушия да сваляш цялата кора.....
При голф3/венто се сваля точно за 5 мин

При колегата Венто има само за голф3/венто

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Някога на моето голфче направих кора под двигателя от алуминиев лист от вестникарска плака, дори беше с някакви статии на него. Работи се лесно с него, реже се с обикновена ножица и се слагат само винтове в заводските отвори.Разбира се това помага само срещу пръскане на вода и не бива да разчиташ, че ако удариш в нещо ще ти спаси картера.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеите колеги а случаино дали ще може да се намери такава кура за Фолксваген Пасат Б3 защотото на мен ремака на сервото ми е безредпазител и като се намокри ремака на сервото то просто отказва та за това ми трябва такава кура ама ги ниама по моргите и незнам от къде да търсиа
предварително благодаря
предварително благодаря
- OCTAVIA_TDI
- Автомобил:
- Двигател: