Моля без излишни "спамски изпълнения", че и без това няма такава тема във форума
Боядисване на задна емблема на Голф 4...Как ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rakarov
- един обикновен Голфаджия
- Автомобил: Polo GTI
- Двигател: 1.8 Turbo
- Контакти:
Боядисване на задна емблема на Голф 4...Как ?
Колеги я споделете как сте си направили емблемата черна, че от край време се каня и нищо не правя...страх ме е да махна емблемата...направил съм си шаблонче покрай емблемата,изшкурил съм я доколкото мога,имам шпритц,имам шпрей...само ми е нужен съвет КАК
Моля без излишни "спамски изпълнения", че и без това няма такава тема във форума
- Rakarov
- един обикновен Голфаджия
- Автомобил: Polo GTI
- Двигател: 1.8 Turbo
- Контакти:
Благодаря за съвета ! Аз и така направих...имах шпрей черен мат и шпритц кит...но не се получи толкова добре ( от нелепоста ми да се е*а в тЪпака )...иначе аз от край време исках да го направя това и вече като я видях твоята и
...
Абе не знам...на твоя седи уникално...ама при мен нещо не ми харесва
Да му оправя дебитомер и филтри, че върви като сди в момента и ще се резнем на някоя срещичка
А да направя малко по-смислена темата ето какво използвах :
Цена 6-7 лв. от Практикер или Бриколаж
А на шприц-кита не мога да намеря снимка, но и той е 5-6 лв. пак от същите места
...
Абе не знам...на твоя седи уникално...ама при мен нещо не ми харесва А да направя малко по-смислена темата ето какво използвах :
Цена 6-7 лв. от Практикер или Бриколаж
А на шприц-кита не мога да намеря снимка, но и той е 5-6 лв. пак от същите места