Ще сменям дръжките ами как ще се отваря?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Ще сменям дръжките ами как ще се отваря?
Понеже темата не е много за тунинга та...Значи,намерихси едни външни дръжки от рено клио 91-ва масовите клио-та направо целите врати са защо се спрях на тях ли? защото ми харесват като дизайн и са по лесни за напасване от на ауди 80(ламарината на която са хванати е права) та дайте момчета да измислим някакъв начин за отваряне на колата с тях,понеже със сигурност механизма им не е като на голфа ми се върти нещо из главата за ония машинки за централното от 5-6 лв но трябва да се измисли как да се активира тая машинка като се дръпне ръчката за отваряне:oops: давайте идеи колеги 

- Bai Sando
Мислил съм го и това ама много сложно става на един комшия голфа е стакива (махнати са му дръжките изцяло)и до сега не е имал проблеми
а да незбравяме че на клиото дръжките нямат патронник за отключване така че тая машинка трябва да е в готовност само когато колата е отключена с алармата демек някво реле трябва да прекъсва тока към машинката когато колата се заключи от алармата

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Bai Sando
е там е въпроса че и багажника ще се замаскира (всичко) номер чистачка....иначе за замръзване дръжка ще си има смисъл има за какво да дърпам вратата просто трябва самата машинка да задеиства механизъма за отваряне и със дръжката ще дърпам
На мен зора ми е как да се направи така че само когато колата е отключена да дейстава тая машинка демек трябва да е надежна раотата щото всеки ден отваряне затваряне
но първо ще пробвам всичко възможно да я направя да се отваря по нормалния път и ако няма чалъм идва ред на машинката 

- Bai Sando
То лесна работа пръскалка ала бала ама като няма да има ни чистачка ни емблема нито....А относно прословутите дръжки май ще са със машинки така като гледамvanko_5 написа:Моя приятел беше го измислил много умно багажника замаскиран обаче са отваряше като драпнеш праскалката на чистачката иначе има мащинка за заключване

- Bai Sando
Re: Ще сменям дръжките ами как ще се отваря?
Ето ги дръжките 

- Bai Sando
ето и другите снимки преди и след никелирането + решетка от калника на мерцедес 

-
- Автомобил:
- Двигател:
със лост4ета ще стане колега поразмърдаи мозака малко и ще го измислиш