Там се намират :
-копчета за ел.стъклата - реших да не ги сменям с други защото не са много дървени като дизайн и трудно мога да намеря други,които да станат като ел.схема за същото място.
-копчето за светлините за мъгла - както повечето колеги знаят това копче е с две позиции освен изключената - предни светлини и предни и задни.Ако колата няма предни и няма и да има е лесно - намирате си друго копче,което да става на същото място и го бодвате там...ама ако колата има предни светлини имате проблем - няма друга кола с такова копче,което да може да се използва при нас.Такъв беше и моя случай.
-копчето за отопление на задното стъкло - то също е от типа гаден шалтер и според мен не му е там мястото.
Ето и какво се случва с тях :
-копчето за халогените отива до другото,което няма как да бъде премахнато от мясото си - това за фаровете.То отзад е на куплунг и ако се поразглоби таблото и около радиото (отварят се и щипките,които са под таблото за сноповете с кабелите) куплунга си минава целия чак до новото му място (те и без друго оттам тръгват кабелите).Само недостатък е,че кабелите вървят в едно общо дунапренче с тези за копчето за отопление на задното стъкло и то трябва да се скъса за да се измъкнат само едните...ама е по-добре от това да се реже куплунга.
-копчето за отопление на задното стъкло се сменя с танова от Пасат В4 - става идеално в отвора,като кабели е същото - само се сменя отзад куплунга понеже е различен на В3 и В4.
Слагат се и две декоративни капачки от В4 на мястото на двете дупки,които ще останат.
Аз срещнах следните проблеми :
-ако сложа копчето за халогените от дясно на това за фаровете (както исках да е) като седне човек волана пречи да се вижда дали е включено или не е и може да останат включени по невнимание.
-от лявата страна на копчето за фаровете пък ми беше лампата за АБС-а....затова нея я преместих от дясно (няма какво да и гледам понеже при по-сериозен проблем с АБС-а се вижда и на лампата на таблото за спирачките пък и тя се вижда ама с малко повече въображение).
-там на празното място от дясно на ключа ми беше монтиран светодиода за алармата - него го изместих между таблото и рамката на купето отпред при прозореца както е на повечето коли...
Съответно в тази част на колата се получи ето това :

Другата част още не е съвсем готова понеже чакам да ми пратят куплунга за копчето за отопление от В4-ката за да го довърша.
Иначе ето това е копчето от В4 :

Доста по-комфортно се цъка от шалтерчето на В3 и е доста по-стилизирано

Ето я и капачката за В4 :

Като пристигне куплунга ще го направя и ще наснимам завършения му вид и при панела за климатроника.
По принцип си купих и лампата за АБС-а с идеята да я местя и нея ама не се наложи пък и като схема на свързване тази лампа няма ама въобще нищо общо с тази на В3...и на нея е и символа и лампата за Airbag .
Сумарно инвестицията ми излезе - 10лв за копчето от В4,по 5лв на капачка т.е. 10лв ,5лв транспортни разходи,ще видим каква сума за куплунга,който чакам да пристигне и половин ден занимавка по колата за да направя всичко.