Дупки за говорители във вратите на Passat B3

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Cnupo
Автомобил:
Двигател:

Дупки за говорители във вратите на Passat B3

Мнениеот Cnupo » Сря 18 яну 2006 19:02

Интересува ме дали ще е много трудно и как по-точно мога да направя дупки за говорителите, защото на пасадилака няма... просто има един голям джоб, а възнамерявам да сложа говорители във вратите, защото на кората само не ме устроива. Някой правил ли е подобно нещо, да ме опъти точно как да го направя или някой поне да предположи как би станало, защото аз си нямам и на представа, тъй като незнам точно какво има зад кората на вратата.

Потребителски аватар
Pav3l
Автомобил: bmw
Двигател: 1998
Контакти:

Мнениеот Pav3l » Сря 18 яну 2006 19:57

Колега, уточни се - за предни врати или за задни става въпрос ?
За задните има достатъчно място за колони около 16-17см някъде.
За предните има друго решение: има си фабрични джобове с място за колони, но трябва да си намериш такива. Аз вече 4 месеца търся из моргите в Сливен и Ямбол, но... нямат! Е... Ако си намериш такива просто трябва да си пуснеш кабелацията...

Потребителски аватар
Cnupo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cnupo » Чет 19 яну 2006 14:28

И за предни и за задни става въпрос... значи ще трябва да се разходя по моргите да видя дали ще имат, а ако нямат сигурно на фантазия ще дълбая и режа пък каквото стане :)

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Чет 19 яну 2006 22:26

няма да е фантазия ако си намериш джобове за колони просто завиваш говорителя в него и монтираш на вратата

Потребителски аватар
Pav3l
Автомобил: bmw
Двигател: 1998
Контакти:

Мнениеот Pav3l » Пет 20 яну 2006 19:14

Парадокс е, че на страшно много В3-ки съм виждал такива джобове, а никъде по моргите наоколо ги няма!
Дори има и такива фабрични джобове за задните врати, но те са много рядко срещани...

Върни се в “Направи си сам!”