Стъпка 1. Демонтиране на кората (тапицерията, при мен дръжката е с електроника заради централното заключване и трябваше да откача кабела).
-Вадите капачето на лостчето за наместване на огледалото.

-Вадите дръжката за сваляне/вдигане на съклото.

-Развивате пин-чето за отключване/заключване на вратата.

-Вадите декоративното капаче, което покрива болтовете на огледалото като първо го хващате от вътрешната(скосената) страна, издърпвате го навън и после го бутате назад за да се откачи последната щипка и си излиза вече свободно.

-Сваляне на външния панел на дръжката. Панела е на щипки и излиза сравнително лесно. Цаката е котато го вадите просто леко да дръпнете дръжката за отваряне на вратата от вътре за да си излезе спокойно панела

-Следва развиване на малко болтчета
--на самата дръжка има 2 болта

--от страни има 3 болтчета (същото е от дугата страна на кората, но пропуснах да снимам)

-Вече сваляме самата кора, внимателно хващаме кората от двете страни от горе и я издърпваме навън.

-Вече просто вдигате кората си я слагате на място където няма да се нарани докато работите по другите стъпки.
Пропуснах да спомена, че е възможно при колегите, които монтирани говорители на кората да се наложи да откачат кабела на говорителя. При мен има монтиран пепелник и затова несъм го снимал. (спешъл едишън за смокерс

Стъпка 2. Демонтиране и подмяна на дръжката.
-Откачате кабелчето на дръжката от буската

-Развивате болтчето на дръжката.

-Слагате ключа и леко го завъртате за да може дръжката да излезе спокойно, после я избутвате напред за да се освободи и предната част на дръжката и вече сте готови със свалена дръжка.

Стъпка 3. Монтиране на новата дръжка и зглобяване на вратата.
Процедурата по подмяна с нова и зглобяване е абсолютно същата в обратен ред.
Необходими инструменти:
1.Права отверка
2.Кръстата отверка
3.Вложка тип "еврейска звезда" мисля номер 2 (може и 3 да е)
пп. Извинявам се за качеството на снимките, но телефона толкова може.
Надявам се да съм бил малко полезен