Става въпрос за ел. моторчето часта която се съединява механизма с жилата. Там както знаете е пласмаса и то не каква да е пластмаса някаква не и знам името. Ето снимка на пластмасата това не моторчето от колата но пластмасата е същата :

Точно това вече няма зъби, а механизма който повдига стъклото е също с изхабени резци.
До момента съм пробвал :
-Поксипол : Пълна скръп това е по зле и от плюнка;
-Силикон: Черен, червен, бял, от стъклар, за гарнитура на глава ... Нищо сваля стъкото но при вдигане умира;
-Лепило за ПВЦ изблици на живот 2 сваляния и вдигания край;
-Лепило някаква епоксидна смола. Където се смесват 2 тубички и мирише на умрели балерини след сместа. Най добър резултат държи 1 седмица максимум.
Има ли някой да сподели някакав хардуерно решение на проблема без закупуване на ново или 2'ра употреба.
Аз си мислих да съденя 2'те пласмаси като се изработи детайл на струг малка тръбичка с по малко Ф. И после с нагряване на метала да се разтопи пластмасата от двете страни и да се получи едно здраво съединение. Но ме притеснява, че след определен брой пъти сваляне и дигане пласмасата отново ще се охлузи от метала и ще започне да върти наново на празно.
Някой с други идей приемам всички.