колеги, дайте акъл с какво да го оправя това, пукнатината е малка към 2-3 см, няма липсващо парче и дори се забелязва трудно
един колега ме посъветва с епоксидна смола, (поксипол дали става)тя ще залепи пукнатината, но ще остане да се вижда козметичния дефект,
т.е търся някакъв черна паста или подобно да запълня много много тъна пукнатина на кората на вратата,
дори мисля да не я лепя, че не виждам там как ще се напука повече от каране само

Пукната кора на вратата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Пукната кора на вратата
И мойта е пукната на едно място...миналата гогина я лепих с Капчица но ефекта беше 2 дена.След като я напече слънцето пак се появи фугата.За това съм решил сега да я запълня с черен силикон,поне издържа на слънце и няма да се вижда.Препоръчвам ти и натеб да опиташ със силикон,запълни само цепката 

- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
поксипол-а много цапа сякаш
мисля да пробвам с локтайт гел отвътре да я залепя
а после ще му мисля от към видимата страна с какво да го правя
мисля да пробвам с локтайт гел отвътре да я залепя
а после ще му мисля от към видимата страна с какво да го правя
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
може ли една снимка да видим за да помослим кое е по добро.Според мен трябва да стане с локтайт гел.
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
нямам с какво да го снимам, в смисъл с телефон не вярвам да стане добре, но ще пробвам
пукнатината е от горния край на кората, абсолютно вертикална и е 2-3 см,
самата пукнатина почва от тази част на кората, която е хоризонтална (най-отгоре) където се подпъхва под една лайсна като пласмасова дето е,
по-скоро ми трябва нещо като кит ли кво ли, дето да запълни около 1 мм пукнатинка с нещо черно
пукнатината е от горния край на кората, абсолютно вертикална и е 2-3 см,
самата пукнатина почва от тази част на кората, която е хоризонтална (най-отгоре) където се подпъхва под една лайсна като пласмасова дето е,
по-скоро ми трябва нещо като кит ли кво ли, дето да запълни около 1 мм пукнатинка с нещо черно
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Гел,мел все тая как го напече слънцето и се е напукало
Само черен силикон ти е решението,щото е разтеглив и колкото и да го напича слънцето няма да се напука 

- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
залепих го с локтайт гел, хвана уж добре,а отгоре го намазах с черна боя за обувки , доста добре стана, боята попи някак в лепилото и сега всичко е черно
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Моята кора е от мукава, но ефекта от епоксидната смола е поразяващ.
Това е кората ня коя имаше бая спукано и то по точно мукавата от вътре беше станала на дреб. И така парцал с епоксидна смола и самата кора обилно с смола чак да попие в нея и 2 дена на слънце ефекта е почти като нова, като се има предвид, че мойто е много голяма повърхност!
Това е кората ня коя имаше бая спукано и то по точно мукавата от вътре беше станала на дреб. И така парцал с епоксидна смола и самата кора обилно с смола чак да попие в нея и 2 дена на слънце ефекта е почти като нова, като се има предвид, че мойто е много голяма повърхност!