К.Одаджийски написа:Сложи теглич, ем тръба, ем фаната за гредите на купето.
M1LEN написа:Колега аз имим точно това което търсиш табелата е диодна 7 реда по 50 диода настройва се с дистанционно.дълга е около 40см. и висока около 10см. ако си заинтересован пиши, че така си седи в нас и само прах събира.
Повиче инфо тук http://www.101signwholesale.com/product ... edd52aabbe
fox_vt написа:здравейте пичове айде някой да помогне малко някой по грамотен по електроника искам да си направя някакъв дисплей като тея на банките дето бяга един надпис и на тоя надпис да пише нещо от рода на ако виждаш това значи си много близо или спазвай дистанция бе идиот щото ми писна вече за има няма две години 3ти път ме удрят отзад![]()
бахти сценария е винаги един и същ някой искача и ми отнема предимството или спира рязко пред мен и аз спирам ама тос отзад блей гаргите и се не мъ стига пътя баси и идиотите днеска тая с една корса ми е*а мамата сгъна ми отзад гредата ламарината между гредата и резервната гума и единия калник е мруднал така че вече няма фуга между дясната задна врата и калника едвам я затварям напрао нз вече ми писна и после някой да ми каже че кола с АБС спирала по лошо от такава без мога да споря с него часове
та ако някой се сеща как може да стане тва нещо с дисплея да каже най вече чакам колегата L&R да каже нещо че той е на ти с тея работи щот накрая ще сложа едни тръби ф50 мм отзад и нека удрят ама нз де ще ги закрепя
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта