Колега, аз минах през тази процедура. Направих ги така:
-осветление в краката- + и - тръгват от централния плафон и под радиото някъде на широко снадки и кабели към всяко място,Правих ги с диодни плочки по 12 диода който залепих с двойнозалепваща лента съответно под жабката,под волана,а отзад на седалките има едни метални рамки дебели перпендикулярни на централната конзола. Тяхните кабелчета минават по централната конзола и излизат там където седалката е най-близо до конзолата.Оставих ги по дълги заради местенето на седалката.
Резултат:
Как работи: Отключвам колата,всички плафони светват,осветлението в краката също. Влизам паля,всичко изгасва.Спирам гася вадя ключа всичко светва!
Колата е Пасат Б5.5 2002г. при теб трябва да е същото.Когато са вързани към плафона е важно да са ти здрави микроключетата които отчитат отварянето на вратата за да сработят.
-Осветление в дръжките на вратите-Тях ги направих като взимах ток от копчетата на прозорците. А в самите отвори на дръжките правя малка дупка с горещ шиш колкото да влезе диода.
Най-добре е диода да е добре скрит от самата дръжка за да се получи ефекта на скритата светлина,и диода да не ти блести докато караш. На шофьорската врата взех ток от джойстика за външните огледала.
Как работи: Светват с пускане на фаровете,когато светват и копчетата на прозорците всъщност.
Довечера ще ти снимам как изглежда.
Лично на мен много ми хареса след като направих всичко. Да не говорим,че който влезне в колата и ахва и разпитва.
Трябва да имаш минимални,но все пак някакви познания по електротехника. Да си замериш къде има 12V и да запояваш.Съвета ми е в тоя студ да не я разглабяш,че се чупят пластмаси,а детайлчетата са финни

.
Не съм изпозлзвал никакви трансформатори,трафчета или каквото и да било.Само кабели,диодни плочки и лампички и поялник. Общо ми излезна около 30-тина лева всичко.
Ако имаш въпроси,пиши,ще ти обясня и снимам всичко което те интересува! Виждам ,че си и от Пловдив,мога да ти ги покажа някой ден.