облегалка между двете предни седалки на голф 3

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
stefanbbc
Автомобил:
Двигател:

облегалка между двете предни седалки на голф 3

Мнениеот stefanbbc » Пон 15 юни 2009 19:42

здравеите колеги предварително се извинявам че темата ми мойе да не е за този форум извинете ме вчера като обикалях ис авто магазините се спрях на един комлект котия тип облегалка подлакетник за между джете предни седалки ж комлекта има всичко болтове шаиби гаики и стоики този комлект го купих за 19лв и 50 ст :banana ама на илиенци сигорно ша е по евтин :D и се захванах с монтажа сглобих стоиките са облегалката сас полтожете и гаилите
а самото закрепжане направих за пласмасовата котия която се намира под ръчната
първо махнах пепелника там се намират и реголираштите винтове за ръчната спирачка а самия пласмасов капак е захванат с два винта за кръстата отверка ето и снимка като се развият винтовете капака се сваля по следния начин дърпа се ръчната и капака се надига после леко се истегля на зад и после се искаржа на пред и злиза прес самата (сопа на ръчната) а закрепжането на стоиките за пласмасата направих с нитове с нитачката стана здраво и ети готово и после го наместих на мястото му според мен стана добре ето и снимки и да ви кажа сега одовоствието от шофирането е много по хубаво с облегалката :drive[attachment=0]

Потребителски аватар
bqlovento
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: облегалка между двете предни седалки на голф 3

Мнениеот bqlovento » Пон 15 юни 2009 23:17

Сууупер правопис имаш :shock Иначе има такива теми за подлакътници,важното е теб да те кефи :applause:

Потребителски аватар
jorkatacool23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jorkatacool23 » Пон 15 юни 2009 23:42

bqlovento написа:Сууупер правопис имаш :shock Иначе има такива теми за подлакътници,важното е теб да те кефи :applause:

Човека се кефи на облегалката=подлакътник mhihi за правопис не му се мисли. :banana Важното е да се радваме :banana

Потребителски аватар
googoо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот googoо » Вто 16 юни 2009 7:49

Готино е станало, но не пречи ли като се мърдат напред-назад седалките ?

Сиво нямаше ли, да се връзва с тапицерията ?

:beer

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Вто 16 юни 2009 22:21

Аз не съм привърженик на тия подлакътници.Прекалено претрупано ми се струва, а и сякаш не става после да мърдаш седалката.Ако заводско е сложено-става, но вече кой както му хареса.

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Сря 17 юни 2009 20:52

googoо написа:Готино е станало, но не пречи ли като се мърдат напред-назад седалките ?

Сиво нямаше ли, да се връзва с тапицерията ?

:beer

на Г2 салон точно този заспива като размери, не пречи на нищо. А относно цвета лесно се разглабя и кожата се подменя :wink:

Потребителски аватар
^SpArCo^WRC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ^SpArCo^WRC » Сря 17 юни 2009 22:27

важно е на теб да ти харесва. Аз лично не ми допадат такива подлакътници струва ми се,че пречат на ръчната.Относно правописа :012: малко повече старание вложи, предполагам ти е отнело време да го напишеш,но мисли,че някой ще се мъчи и да го чете :да:

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Съб 20 юни 2009 19:31

сега колега да ти предложа нещо понеже имам абсолютно същия подлакътник вдигни си го на последната степен да не ти прече на ръчната и това лъскавото земи го изшкури и пръсни ако трябва черен мат или гланц че тия лъскавите елементи ми бъркат отзад :beer :beer :beer

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Съб 20 юни 2009 19:38

dinkonikolaev написа:сега колега да ти предложа нещо понеже имам абсолютно същия подлакътник вдигни си го на последната степен да не ти прече на ръчната и това лъскавото земи го изшкури и пръсни ако трябва черен мат или гланц че тия лъскавите елементи ми бъркат отзад :beer :beer :beer

Аве градски зе ми го от устата... ей тва лъскавото ако изчезне, колата става хотел 4 звезди 8)

Върни се в “Направи си сам!”