знам,че има доста теми за правене на решетки,но се кефя на творението си и реших да споделя начинанието ми...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... 334&view=2
искам да кажа,че е направена на бързо и не съм се церемонял много в направата и.нито съм харчил луди пари за добри лепила,нито за лазаерно изрязване,нито за нищо.
вчера даже когато паркирах,некав спря и ме попита от каде и за колко съм я взел тая решетка.когато му отговорих,че е за 10 лв и 1 бира време и тоя гледаше като теле в железница
искам мнения колеги!
решетка за 10 лв:)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: решетка за 10 лв:)
Радвам се, че си се хванал да правиш нещо но с тази мрежа за кокошки просто .. ужасно е 
-
mirro_21
- Автомобил:
- Двигател:
е исках да е по ситна,но такава намерих само в първите 2 магазина за авточасти,в които влязох.а и емблемата си е в къши,кат ми писне да я гледам така и като и се накефя ще я махна за 1 мин и готово.
мерси за мнението

мерси за мнението

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
mirro_21 написа:е исках да е по ситна,но такава намерих само в първите 2 магазина за авточасти,в които влязох.а и емблемата си е в къши,кат ми писне да я гледам така и като и се накефя ще я махна за 1 мин и готово.
мерси за мнението![]()
Колега така на външен вид изглежда изчистена но по-добре или я боядисай в цвета на колата или я махни... това е мое мнение де.. защото камъчетата влизат по лесно така в радиатора с тези големи отвори и се сещаш какво става.. според мен всеки трябва да е различен но Стоковата решетка ми харесва повече, браво за ентосиазма

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
За мен лично е тип "комарник". Такова нещо, за да сложа на колата си трябва да съм
Евала за ентУсиазма, но резултатът не ме кефи особено 
Евала за ентУсиазма, но резултатът не ме кефи особено 
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Поздравления за ентусиазма, но ако я пръснеш черна мисля че няма да изглежда толкова "ТюНИНГ".
-
mirro_21
- Автомобил:
- Двигател:
е оригинален "комарник" на FK e 140лв,е да те са черни,но мен бяла по ми харесва.замисала беше да слея някак си фаровете и да се получи 1 бяла лента отпред,нищо друго.
благодаря за мнението

благодаря за мнението

- did0ni
- Автомобил:
- Двигател:
Трябваше от черна поне да е като мойта
А същност актуалната цена на FK-то е 99 лв.
-
mirro_21
- Автомобил:
- Двигател:
е нали казах вече по горе,че и черна търсих(все пак е 10 лв)и да си направя макети и с двата цвята да видя как е,но уви само такава намерих.мислех да ходя до илиенци,но ме е страх,че като ида там ще си оставя заплатата,за еи такива глезотиики
(ше бъда като жена в цикъл пред outletcenter)
-
Калоян Кирилов
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
На мен пък ми харесва, е ако беше с по-ситни отвори, и може би черна щеше да е по-добре.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
mirro_21 написа:...мислех да ходя до илиенци,но ме е страх,че като ида там ще си оставя заплатата,за еи такива глезотиики![]()
![]()
(ше бъда като жена в цикъл пред outletcenter)
Тва с илиенцито разцепи мрака честно. Дано скоро сам осъзнаеш колко "качествени стоки" предлагат на илиенци... и да се отцепиш от илиенци перформънс тЮнинг групата.
Интересно, но предпочитам комарник от 99 лева (готин е дагоева) , отколкото рабицова мрежа за циментиране.
... Абе не ги слушай тия.... важното е ти да си я харесваш....
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Може да вземеш един спрей и да я направиш черна. По-добре ще е.
- D1ko
- Автомобил:
- Двигател:
Даже може да си направиш дупка за емблемата на WV и да си я сложиш самоче да е черна и решето и то да е черно направо ще е убиец 
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Аааааааа ама тя е върху ребрата сложена, аз докато се осъзная.
Няма ли как на тая решетка на полото да се, отделят ребрата, и мрежата да влезе по навътре, щото така ми прилича на москвич с вестник от преде, за през зимата.
и естествено да се боядиса черна, контраста е прекалено голям. иначе самата мрежа си е супер като размери.
Да позаприлича на това:

Няма ли как на тая решетка на полото да се, отделят ребрата, и мрежата да влезе по навътре, щото така ми прилича на москвич с вестник от преде, за през зимата.
и естествено да се боядиса черна, контраста е прекалено голям. иначе самата мрежа си е супер като размери.
Да позаприлича на това:

-
mirro_21
- Автомобил:
- Двигател:
мерси за предложенията колеги.то идеи много,но времето е малко.са в неделя мисля да сложа и на предната броня(тая пласмасовата лента,дето е над ножа),пак от същата мрежа да видя какво ще се получи.еи така да я снимам да си я имам за спомен така.после мисля да пробам и с други мрежи и други методи за напасване на мрежите.
още 1 благодаря за предложенията ви

още 1 благодаря за предложенията ви