ами хубу де вижте си вратите или ви мързи да развиете 4 болтчета
така са устроени вратите на 2ката че при пропускане на вода от уплатненията е почти задължително тя да прокапе в купето
когато са ви корите монтирани не го виждате защото се стича по тях, най много да се види една тънка струйка ама кво ли си вика човек "ба една капка море не прави"
да ама под мокета в краката ви има едно като вата покрито с нещо като каучук и не усещате да е мокро , но пък ви мирише на влагичка а?
ето какво ви трябва :

силикон, найлон (дебел и нешумящ) , двойно лепящо тиксо, нож и бира
махате кората и не виждате найлона

до тук добре, имайте предвид че в завода са ги лепили с нещо уникално здраво и аз поне правя процедурата втори път и ми бе лесно сега, но първия път едвам зачистих лепилото!
та...почиствате с телената четка едрите остатъци и с разредител всичко останало
след като изсъхне и сте си взели нова бира лепите двойнолепящото...
трябва да е тънко и за предпочитане не хартиено

от горе на долу почвате да разлепяте леко и полагате найлона
за 2врат г2 са достатъчни 2 х 1 метра найлон (цена на 3 х 1 хубав найлон метър е 2 лв)
след като сте го залепили кадърно на тиксото го изрязвате по края да не излиза от кората и окантвате със силикон
слагате щипките на кората в страни и долу като ги минавате и тях хубаво със силикон и воала

лично моята кола за 3 дена замириса на блато вътре
но карах без кори и при потегляне на светофар примерно насъбралата се вода по ръбовете на ламарината направо си потичаше вътре.
друг филм при пасажера е вентилатора.
там където се вижда ръждичката при мен е мястото от което е текло водата
сваляте решетката почиствате първо ръждата (ако има налична) обезмаслявате и яко със силикон

всичко излиза около 7-8 лв
та...
ако видя още някоя тема ааааааааааааааааааа голфа ми тече или ааааааааааа ваг*ната ми прокапа ще напълня багажника с тротил и ще се блъсна в сървъра на форума
мерси