Здр.. колеги проблемът е следния..
няма мигачи (крушките здрави) като цъкна ляв,десен или авариини лампичката свети но няма на мигачите никой.. бушоните са проверени и ръботят релетата са сменени от предния собственик.. но незнам дали са оригинални или са от друга кола.. като дам ляв мигач ми свети ляв гъбарит.. Извинявам се,че е така объркано изказването ми .. но ходих при един майстор и оня ми каза цена повече от колко съм я купил колата.. тааа ако някой е имал подобни проблеми нека сподели и най вече за релетата от Г1 ли трябва да са си..
Благодаря предварително
въпрос Голф 1 тоци!-Оправени...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
въпрос Голф 1 тоци!-Оправени...
Последна промяна от bumara на Сря 09 дек 2009 13:58, променено общо 1 път.
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Re: въпрос Голф 1 тоци!
bumara написа:Здр.. колеги проблемът е следния..
няма мигачи (крушките здрави) като цъкна ляв,десен или авариини лампичката свети но няма на мигачите никой.. бушоните са проверени и ръботят релетата са сменени от предния собственик.. но незнам дали са оригинални или са от друга кола.. като дам ляв мигач ми свети ляв гъбарит.. Извинявам се,че е така объркано изказването ми .. но ходих при един майстор и оня ми каза цена повече от колко съм я купил колата.. тааа ако някой е имал подобни проблеми нека сподели и най вече за релетата от Г1 ли трябва да са си..
Благодаря предварително
Виж бушоните или + при контакт на релето за мигачите. Това е признак на оставен мигач без контакт. Нали се сещаш че като оставиш на мигач и угасиш колата ти свети съответния габарит.
само ако ръзбера и коее релето на мигачите... е да ама габарита ми свети при изваден ключ и даден ляв мигач .. 
и къкви трябва да са релетата оригинално

и къкви трябва да са релетата оригинално
ако някой има схем за това сечиво да вида от къде да почна ще съм много благодарен.. Че накрая ще се наложи и цяла инсталациа да му връзвам
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Заповядай колега >
http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=vw_golf1_17
тук има доста работи които ще са ти полезни
п.п. пия фанта портокал
п.п. пия фанта портокал

znainainai написа:Заповядай колега >
п.п. пия фанта портокал
казвай от къде си колега

идва ток до буксите на ключа като откачих буксата на мигачите и релето почна да цака.. дали е от ключа ... ако някой може да каже да сподели да знам дали ка купя нов или да търся другъде причинта... релетата и бушоните ръботят.. крушките са здрави
смених си ръчката за мигачите и чистачките, смених си релетата,бушоните,кришките са здрави... и нищо
лампата на тъблото свети постоянно дории при изкючени мигачи и аварийни... някой ако зне нещо или ако може да я погледне ще съм благодарен (ще си платя квото струва) от София съм. Просто неръзбирам от този и неискъм да задълбочавам нещата

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
1-ките май имат проблем със бушоните табла.
znainainai написа:1-ките май имат проблем със бушоните табла.
идва ток насякъде.. не ме бърка да го смена ама ще усложна нещата още повече още повече,че аз незнам кво пипак като барам по кабелите.... не съм по тая част

- Lion_Heart
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема ти е в ключа за аварийните!И аз съм имал единица.Даже имах една кофа всякакви ключета за единица и няколко за аварийни работещи,обаче къде са сега,изобщо не знам...
Lion_Heart написа:Проблема ти е в ключа за аварийните!И аз съм имал единица.Даже имах една кофа всякакви ключета за единица и няколко за аварийни работещи,обаче къде са сега,изобщо не знам...
вземах един от 1.6 и утре ще го пробвам.. дано е от него

- Lion_Heart
- Автомобил:
- Двигател:
Бъди сигурен че е същия и че буксата не е нагоряла някъде!Когато чукнеш мигач сигурно ти свети на таблото зеленото диодче постоянно нали???
Lion_Heart написа:Бъди сигурен че е същия и че буксата не е нагоряла някъде!Когато чукнеш мигач сигурно ти свети на таблото зеленото диодче постоянно нали???
сега ходих да го смена и нищо пак същата работа... ами аз като дам на контакт ми свети "зеленото диотче"

- Lion_Heart
- Автомобил:
- Двигател:
Тогава таблото с бушоните,виж леглата и бушоните.С времето леглата се разтварят и не правят добър контакт бушоните!Аз почти всеки месец ги преглеждах а и бушоните понякога се нуждаят от чистене...