Въпрос за спрей
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за спрей
Интересувам се има ли спрей с цвят графит и ако има на коя фирма да търся.Трябва ми за боядисване на джанти.Предварително благодаря на всички.
- ZZ_TOP
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за спрей
в по големите фирми за бой могат дати го направят на спрей
-
- Автомобил:
- Двигател:
Попитах дали има готов просто а иначе знам за това че правят но много колеги се оплакват от правените защото боята вътре е много малко.Отдавна работя със готови спрейове и горе долу знам за колко ще ми стигне,а и цената на готовите е по малка което в днешните условия не е за пренебрегване.
- sasho_sb
- Автомобил: Vw Golf mk3
- Двигател: AEE 1996
kenedy написа:Интересувам се има ли спрей с цвят графит и ако има на коя фирма да търся.Трябва ми за боядисване на джанти.Предварително благодаря на всички.
космос/гърция /

- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
На космос са пьлен боклук.Преди време си прьснахг колелото и после ми оставаше по прьстите и дрехите..Според мен това е по-добре http://www.kupilisi.com/index.php?sort=3a&cPath=610_614
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
ZZ_TOP написа:в по големите фирми за бой могат дати го направят на спрей
В тия фирми за БОЙ много ли бият

А иначе, за да ти остава по теб боята я обясни какво си правил

-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи колега мога да твърдя че доста съм се занимавал с подготовка и боядисване,така че процедурата ми е ясна.Относно ефекта смятам че ще е много добър защото съм ползвал металикови спрейове на Боди и се получава перфектно.Просто одеве ровейки из форума видях едни такива графитени джанти и много ми хареса как са станали.Те обаче бяха боядисани от бояджия и затова ми хрумна да попитам има ли такъв цвят но спрей,а иначе утре ще ида в магазин за спрей и бои и ще се консултирам 

- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Ако може и аз да питам.. на мене пък ми трябва спрей черен мат (ще го използвам за боядисване на пластмасови брони). Въпросът е да бъде наистина ЧЕРЕН мат. Взех за проба един спрей от кварталната железария (за 6 лева) и пръснах за проба една стара компютърна кутия и не ми хареса. Не седи наситено черно и не покрива добре.. Моля, препоръчайте ми марка, която да има наистина черен мат, а не някакво много тъмно сиво. Благодаря!
-
- Автомобил:
- Двигател:
На Космос и на Боди има хубави.И колега относно покриването нали знаеш че от една ръка не става хубаво.Трябва поне три пъти да го минеш.