обратно отварящи се врати ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
обратно отварящи се врати ?
колеги снощи резглеждах по форума и мярнах снимка на голф с обратно отварящи се врати, обаче в първия момент не се замислих много много и сниката не свалих да е покажа, та искам да попитам някой пправел ли е такова нещо, бравата отива на мястото на пантите а пантите на мястото на бравата, много трудоеммко ли е, гъзария ли ще е или селяния? ламо дорса също е готин вариянт ама нямам толкова излишни пари и ми се струва че в гаража няма да ми е удобно с тях, потърсих с търсачката ама нищо, мисля че снимката е видях в тунинг раздела обаче пак не можах да е намеря, смятам че темата не е за техническия раздел а за направи си сам понеже ако разясни някой малко има ской да ги направя така. дано не ви се стори тъпа и безсмислена темата
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: обратно отварящи се врати ?
а дали е практично,според мен не,ако караш с около 140-150км и вратата подаде,какво мазало ще стане 

-
- Автомобил:
- Двигател:
мани мани не ми се мисли, ето я темата viewtopic.php?f=53&t=6456enigma79 написа:а дали е практично,според мен не,ако караш с около 140-150км и вратата подаде,какво мазало ще стане
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
enigma79 написа:а дали е практично
При тунинга никой не гони практичност. Целта е да си индивидуален, различен

- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
поне ще си спокоен с тези врати,като ти откажат спирачките,достатъчно е да отвориш вратите и ще имаш перфекни нови спирачки
,това е мисля по малкото зло от омачкана предница 

-
- Автомобил:
- Двигател:
ее и тва също е много яко, даммvesko_sr написа:Изображение
- shotik
- Автомобил: Seat Cordoba Vario 2000
- Двигател: ALM 1.6 MPI 2000
- Контакти:
Maлko ОFF- преди 30 г колега със Запорожец ,от тези гърбавите,казваше ,че както карал из михайловградските пътища засякъл ято гъски и като отворил дясната врата ,на задната седалка се настанили 15-20 гъски !?!?

Нека има и малко весело за душата !

Нека има и малко весело за душата !
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:

- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
защо не при добра направа идеята е добра
но ако го правиш по добре дръжката да е на мястото си иначе ще е грозно,като на прага(стар камион)
и на нея вратите им се отварят назад

и на нея вратите им се отварят назад

- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
камиона е супер,личи си че е пригоден за война,люка отгоре е картечарското гнездо,много напомня за заулерите,зверски машини 

- vesko_sr
- Автомобил: vw passat b4
- Двигател: ADZ 1995
Ако се запази мястото на дръжката ще е само за красота защото няма да ефективна. Може с нея да отвориш механизма но няма да е удобна за отваряне на вратата. Ще пада голямо дърпане на дръжката и сигурно бързо ще се чупи. Освен ако не се ползва само за отвряне на механизма и с другата ръка да се придарпва ръба на вратата
Най-добре без дръжки според мене
А колкото до пантите, като гледам на този голф са с по-дълги рамена и хода им е по-различен. Сигурно профила на вратата от тази страна го изисква за да няма няма контакт с околните ламарини. Така че сигурно трябва да са някакви или "home made" или да се потърсят от други коли и машини
с подобно приложение. Незнам пантите от "багажните" врати (ако мога така да се изразя) на някой бусове и баничарки дали не са подобни но имам чувството че съм виждал нещо такова.
Нещо май почнах много да разтягам локуми

А колкото до пантите, като гледам на този голф са с по-дълги рамена и хода им е по-различен. Сигурно профила на вратата от тази страна го изисква за да няма няма контакт с околните ламарини. Така че сигурно трябва да са някакви или "home made" или да се потърсят от други коли и машини

Нещо май почнах много да разтягам локуми

-
- Автомобил:
- Двигател:
весела тема се получи какички гъски всичко ще се събира
,

и аз така мисл, трябва да е с някакви панти който изхвърлят вратата па не знам трябва да се мери. добре някой в БГ не е ли виждал така направена кола ?vesko_sr написа:като гледам на този голф са с по-дълги рамена и хода им е по-различен.
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
шегата настрана,защо не видиш от Запорожец от старите,тип немска каска,за други в момента не се сещам 

-
- Автомобил:
- Двигател:
отдавна не съм виждал от тях, спомням си когато бях много малък видях една такава кола и нещото което ми направи впечетление са вратите, но сега не съм срещал такова нещо