оплатняване на багажник на пасат б3

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Fendt
Автомобил:
Двигател:

оплатняване на багажник на пасат б3

Мнениеот Fendt » Пет 08 яну 2010 22:18

колеги нз дали съм оцелил раздела но кажете моля ви понеже наскоро сложих каса в пасата и като пусна баса и отзад сичко дранчи и е неприятно особено самия капак на багажника.Има ли някоя вата или нещо подобно за оплатняване на цялата задница т.е. пласмасите отзад калници багажник и т.н. понеже имам и колонки на орегиналните гнезда и те дранчат малко даите малко идеи...

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Re: оплатняване на багажник на пасат б3

Мнениеот apa6o » Пет 08 яну 2010 22:42

Fendt написа:Колеги, нз дали съм уцелил раздела, но кажете, моля ви, понеже наскоро сложих каса в Пасата и като пусна баса отзад всичко дрънчи и е неприятно, особено самият капак на багажника. Има ли някаква вата или нещо подобно за уплътняване на цялата задница, т.е. пластмасите отзад, калници, багажник и т.н., понеже имам и колонки на оригиналните гнезда и те дрънчат малко, дайте малко идеи...

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Re: оплатняване на багажник на пасат б3

Мнениеот dinkonikolaev » Пет 08 яну 2010 23:24

При мен не че само номера ми дрънчи но използвах от двойнозалепващото уплатнение(ролката идваше към 1.50 :) )доста добра работа върши,даже си взех две ,уплатних си и всички капаци в багажника...........доволен съм от постигнатото :wink:

Върни се в “Направи си сам!”