Момци искам да слагам въпросното табло във въпросната кола!!! Но преди да започна, мога ли да ви помоля ако някой може да предостави снимков матерял да го направи ,за да мога да погледна и след това да се заема.Ще съм мн благодарен ако ми помогнете с някоя тема от др форум ,снимков матерял и инфо по въпроса.След това влизам в действие и ще има снимков матерял и подробни описания на слапа.
Благодаря ВИ предварително
Табло от мк4 в мк2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Табло от мк4 в мк2
Иво, явно става човече, но как...
В Америка всичко правят, човече.Попитай повека пуснал снимките на 2ката за малко повече подробности, ако може да даде.
VwCorradoVRT написа:
В Америка всичко правят, човече.Попитай повека пуснал снимките на 2ката за малко повече подробности, ако може да даде.
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Видях такова табло тука на един пич от Добрич, имаше на двойката си такова табло. Ако някой колега оттам знае подробности да каже
Успех

- Rieger-GTO
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1983
- Контакти:
и аз съм го замислил тамън съм спрял Riegera ,но кога ще остане време за него
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=53&t=14429&start=4275
направи някоя снимка за архив с захващането.

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=53&t=14429&start=4275
направи някоя снимка за архив с захващането.
- xuliganin
- Автомобил:
- Двигател:
ще има снимки колега но ето,че немога да намеря инфо
- vankobass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хулиганче изчакай още малко и ще има инфо

madcap написа:... но като го завърша ще го опиша подробно кое как трябва, цялото табло се прерязва, сменя се парното, с такова от голф 3 с клима, че ми трябва такова с жила, гредата се слага, най вече се сменя кормилния прът че той е по къс
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
idiotchooo написа:Видях такова табло тука на един пич от Добрич, имаше на двойката си такова табло. Ако някой колега оттам знае подробности да кажеУспех
Незнам дали става за същата кола, но пред блока по едно време спираше една 2ка червена и таблото й беше от 4ка. Голфа е с ТХ регистрация, но все не можех да го засека да го поразпитам. Скоро не съм го мяркал (и момчето и голфа).
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Re5Pec7 написа:idiotchooo написа:Видях такова табло тука на един пич от Добрич, имаше на двойката си такова табло. Ако някой колега оттам знае подробности да кажеУспех
Незнам дали става за същата кола, но пред блока по едно време спираше една 2ка червена и таблото й беше от 4ка. Голфа е с ТХ регистрация, но все не можех да го засека да го поразпитам. Скоро не съм го мяркал (и момчето и голфа).
Мммдааа, ако е била "бордо", да. Аз го видях момчето във Варна, каза, че работел във Добрич във някаква морга, мотора също щял да сменя.

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Абе вие хубаво ще го орежете и набутате това табло,ама я погледнете колко място има от седалката до таблото...колко е просторно около скоростния лост
Да не говориме че и едно хубаво стоково кожено табло в двойка не издава никакъв звук а тая купчина пластмаси ще дрънчи 

- xuliganin
- Автомобил:
- Двигател:
хайде де момци никой ли не е виждал тема с снимков матерял
- horor1991
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявай пич че ту спамя в темата на като видях за твоя върпос и на мене ми изникна един!! A на Голфче единчка ще стане ли да се сложи такова табло!Извинете За малко Глупавия Въпрос!!И мерси предварително за отговора!!
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
horor1991 написа:Извинявай пич че ту спамя в темата на като видях за твоя върпос и на мене ми изникна един!! A на Голфче единчка ще стане ли да се сложи такова табло!Извинете За малко Глупавия Въпрос!!И мерси предварително за отговора!!
Еденицата е по-тясна с 3-4см и таблото трябва да се реже. Аз съм с 3-ково на 1-ката и става малко тясно вътре, а представям си с 4-ково.

- horor1991
- Автомобил:
- Двигател:
значи табло от 3 значи с от 2-ка ще най добре Мерси за Отговора!! 

- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
Колега до къде стигна ?