комфорт модул
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
комфорт модул
колата е пасат В4 1.6 74 kw 101 кс 96 год. има комфорт модул и алармата го подържа, но не зная къде точно да свържа свободния проводник /от алармата/.също и двата извода за блокировка на двигателя/пак тези от алармата/- какво точно се прекъсва,къде обичайно се връзват.моля,ако някой може,нека да помогне.сам си слагам алармата и това ще ми спести време.преди това колата е била без аларма.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дебнеш управляващите жици от машинката на шоф. врата.
мериш с мултицет, като заключваш коя какво подава.. + или -...
виждаш алармата при заключване какво подава на коя жица, и после я свързваш към съответната жичка за управление идваща от вратата...
пускаш дълъг сигнал за заключване от алармата минимум 4 сек..
и си готов...
Ако си пълен гъзар, щв вържеш и доп. сигнал от алармата да сваля прозорците и да отключва колата като се подава 4 сек.
А за прекъсването...ами не знам какво ще прекъсваш.. но идеята е да е нещо нетипично.. а иначе стандартните
Датчик на хол
Упр сигнал на бобината/комутатора
Някой от сигналите към ЕКУ
С реле е по ефектно, защото можеш да прекъснеш на практика каквото ти скимне дори и с голям товар.
мериш с мултицет, като заключваш коя какво подава.. + или -...
виждаш алармата при заключване какво подава на коя жица, и после я свързваш към съответната жичка за управление идваща от вратата...
пускаш дълъг сигнал за заключване от алармата минимум 4 сек..
и си готов...
Ако си пълен гъзар, щв вържеш и доп. сигнал от алармата да сваля прозорците и да отключва колата като се подава 4 сек.
А за прекъсването...ами не знам какво ще прекъсваш.. но идеята е да е нещо нетипично.. а иначе стандартните
Датчик на хол
Упр сигнал на бобината/комутатора
Някой от сигналите към ЕКУ
С реле е по ефектно, защото можеш да прекъснеш на практика каквото ти скимне дори и с голям товар.
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[quote="wili98]...Ако си пълен гъзар, щв вържеш и доп. сигнал от алармата да сваля прозорците и да отключва колата като се подава 4 сек...[/quote]
Как става номера с вдигането на стъклата, защото моята го поддържа, но ми казаха че трябва някакво модулче или машинка.. не помня точно какво ми казаха като я връзваха.
Как става номера с вдигането на стъклата, защото моята го поддържа, но ми казаха че трябва някакво модулче или машинка.. не помня точно какво ми казаха като я връзваха.