Гофриран маркуч
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kristinobal
- Автомобил:
- Двигател:
Гофриран маркуч
Здравейте, трябва ми гофриран маркуч като този който е от въздушния филтър до моното диаметър 75мм., да е мек, да може да се огъва и да издържа на темперетура, ако някой знае нещо подобно нека ме насочи какво да търся?
- golf2_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гофриран маркуч
колега провери в някой електричарски магазин там имат всякакви ако ли не в баумакс практис практикер все ще си намериш в един от тея магазини
- tatrata85
- Автомобил:
- Двигател:
Или си постни темата в раздел Купува 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако говориш за гофрирания маркуч които идва от генерациата към ваздушния филтар ( за топал въздух ) стават и от лада ( жигули ) диамерът е 75мм.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Имам на 70 и на 80мм такъв маркуч
на Samco е .. става въпроз за този http://www.alertmotorsport.com/html/blo ... ntId=11415
маркуча е с метална обшивка и не може да се деформира и се сгъва идеално дори може да направиш и някой по-голям възел ако имаш повече маркуч
цената му е смешна за размера, който ти трябва.. (редполагам към 30-40см) към 25-30лв ще излезе (според зависи от размера)
държи на топлина (все пак е samco..) и мисля, че ще ти свърши идеална работа.. попринцип го дават за cold air intake да си докараш някъде из калниците и въздуховодите

маркуча е с метална обшивка и не може да се деформира и се сгъва идеално дори може да направиш и някой по-голям възел ако имаш повече маркуч

цената му е смешна за размера, който ти трябва.. (редполагам към 30-40см) към 25-30лв ще излезе (според зависи от размера)
държи на топлина (все пак е samco..) и мисля, че ще ти свърши идеална работа.. попринцип го дават за cold air intake да си докараш някъде из калниците и въздуховодите
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, отиваш е тука на ул. Козлодуй, магазина е за части за москвичи, ладета и пр. и питаш за такава гофрирана тръба.
По спомен е около 2лв. и изкарва точно една зима без да се скъса.
Не я мокри и натискай, къса се!
Пролетта лично аз я свалям и слагам новата към късна есен (запасил съм се с 2-3 бр.)

По спомен е около 2лв. и изкарва точно една зима без да се скъса.

Не я мокри и натискай, къса се!
Пролетта лично аз я свалям и слагам новата към късна есен (запасил съм се с 2-3 бр.)

- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Ако и това не помогне отиваш в магазин за ВиК и търсиш гъвкави сини маркучи на метраж с подобен диаметър. За временно ползване вършат чудесна работа 

- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги и мен ме интересува такъв маркуч търсих още преди нова година но не намерих и се отказах временно от идеята.
Търсих в практикер, бриколаж и други такива ама не.
Ако някой е намерил да сподели от къде
Търсих в практикер, бриколаж и други такива ама не.
Ако някой е намерил да сподели от къде