Табло от голф 4 на пасат 94 г
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
един съвет от мен! ..,много трудно стават тези модове! наскоро правихме една подобна модификация ...от кадет дигиталното в астра, но трябваше от 2 табла да направим едно. става ама ...ама мен не ме изкефи нещо. ако го наплескаш с пяна ..няма да може да го извадиш повече , .... а я помисли ако ти изгори 1 крушка какво ще стане .. ?
начина до го направиш като хората е .. да направиш едно "скеле" от някакъв материал , което да държи новото табло в дупката , а там където остане разтояние в самото табло ...да се направи отливка от смола, която да се маха като решиш да пипаш нещо. ама това сам разбираш ..че е доста игра .... ... а пък и ти сигурен ли си че онава табло ще върви безпроблемно в пасата?
начина до го направиш като хората е .. да направиш едно "скеле" от някакъв материал , което да държи новото табло в дупката , а там където остане разтояние в самото табло ...да се направи отливка от смола, която да се маха като решиш да пипаш нещо. ама това сам разбираш ..че е доста игра .... ... а пък и ти сигурен ли си че онава табло ще върви безпроблемно в пасата?
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Попринцип в германия се продават табла от Голф4 и Ауди ТТ, които стават за Голф3 и отделно към самите табла има и адатер, чиято букса си влиза в нормалната на голф3.
А на голф 3 и пасат като неговия трябва да са еднакви буксите. Моя съвет е виж в немския ибей като нашишеш "tacho TT" "tacho Golf4" instrument TT, cluster TT или нещо подобно. Цената по спомени беше около 100тина ойро.
Адаптера е най-важната част в този случай и отделно към него гледах, че има някакъв диск със софруер.
А на голф 3 и пасат като неговия трябва да са еднакви буксите. Моя съвет е виж в немския ибей като нашишеш "tacho TT" "tacho Golf4" instrument TT, cluster TT или нещо подобно. Цената по спомени беше около 100тина ойро.
Адаптера е най-важната част в този случай и отделно към него гледах, че има някакъв диск със софруер.
таблото
пасата не е ли с жилов километраж?? моя -90та е....а г4 не е ли без жило??...ако е така определено няма да стане само с пяна и смоли...ма не знам
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
Re: таблото
rudolf написа:пасата не е ли с жилов километраж?? моя -90та е....а г4 не е ли без жило??...ако е така определено няма да стане само с пяна и смоли...ма не знам
Има с жило, има и без жило. Повечето след 91-ва са без...