колеги помагайте голф 4 тди пд
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
колеги помагайте голф 4 тди пд
Значи.Вчера се опитах да си сложа сам темпомата,като за това използвах оригинално лостче със кабелите.Свързах всичко във пин букса 10 както е показано във форума замонтаж.Но според мен не е описано правилно каде се включва във бушоните на колата.Та като погледнах маи се падаше бушон 5,но там имаше вече кабел синио-черен който беше включен.Аз ги сварзах и двата кабела заедно и какво стана сега нито темпомата ми показва на таблото че е включен нито имам климатроник.Ако някои знае как да помогне ще съм му много благодарен.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Re: колеги помагайте голф 4 тди пд
Здравей, колега!
Ако очакваш на таблото да излиза надпис "Cruise ON", бъди сигурен, че дълго ще чакаш. Как разбра, че не работи темпомата? Той е активен само на скорост над 30 км/ч. Предпазителя е номер 5 и наистина проводника е синьо - черен. Активира ли круиза с ВАГ КОМ?
И още нещо: не мисля, че трябва да пускаш нова тема за проблема ти, по - добре пиши в другата:
Монтаж на темпомат Голф4/Бора
Ако очакваш на таблото да излиза надпис "Cruise ON", бъди сигурен, че дълго ще чакаш. Как разбра, че не работи темпомата? Той е активен само на скорост над 30 км/ч. Предпазителя е номер 5 и наистина проводника е синьо - черен. Активира ли круиза с ВАГ КОМ?
И още нещо: не мисля, че трябва да пускаш нова тема за проблема ти, по - добре пиши в другата:
Монтаж на темпомат Голф4/Бора
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: колеги помагайте голф 4 тди пд
Ориентирай се към посочената от колегата тема!