В конрад има подобни. Незнам дали го има същото ,но то не е много за предпочитане защото има работа по него за да тръгне на кола. Първо трябва делител на напрежение защото мери 200 mV ,трябва и регулатор на напрежението тъй като захранващото му е от 7V до 11V ,но не това е най-кофтито , трябва и галваничен разделител защото самото уредче не може да мери захранващото си напрежение. Захранващото и измерваното напрежение трябва да се галванично разделени иначе ПАТ-ПУФФФФФФФ

,а да го захраниш от батерия не е опция тъй като гълта 60mA.В конрад зная ,че със сигурност продават подобни които могат да мерят собственото си напрежение
Понеже и точноста на уреда е прекалено много зависима от температурата на околната среда се отказах да го ползвам. Хвърлих се на нещо много по готско.
Син дисплей с бели цифри управляван от микроконтролер. Обещаха ми скоро да ми направят програмата (че с моя бейсик и паскал нестава

) тия дни купувам частите и почвам платката.
За сега това което ще мери "уреда" ще бъде :
-Напрежение на акумулатора
-Напрежение от MAP сензора
-Температура на антифриза
-Температура външна
-Температура в купето
-Показанията на ламбда-сондата , ама не се знае още де - не е съгласувано с човека който ще ми прави програматаПоказнията на температурата на антифриза на таблото ми минават през софтуерна корекция и установих ,че от 75 градуса до 95 градуса, стрелката ми стои точно на 90 градуса

(не е както при старото поло 2F)