Тапициране на таван

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Golf_Mon
Автомобил: BMW E90 320i Ibiza 6k1
Двигател: бензинов

Тапициране на таван

Мнениеот Golf_Mon » Пон 11 апр 2011 13:48

Здравейте днеска ходих до един тапицер , става дума за тавана.Сега е някакво бананово такова, но смених салона - черен и искам да претапицирам и тавана тъмен, черен. И сенниците ще останат такива бананови за начало да видя как ще се впишат , ако не ще ги сменя или боядисам. Но работата е такава че майстора иска 120 лв за тази "услуга". Както всички казват " докарваш ми колата и след 3 дни идваш да си звемеш вече новия таван". Успях да го поразпитам и ми обясни че сами материал струва 40 лв, полсе някакво лепило 2х16лв...незнам какво си незнам защо си и накрая става 120лв :roll:
Препоръчайте ми някой магазин с такъв плат за таван , едно такова мекичко. Размера е около 100х160см. За София , надявам се да се е пробвал някой с тази процедура в домашни условия .Та дайте адрес нещо или линк, да си взема да си го направя сам. Мерси предварително. Ще е добре и да ме насочите към някакво лепило , което да задържи тапицерията. Предполагам че ц200 ще свърши работа. Но най вече да намеря плат.

Потребителски аватар
M-I-T-A-K-A
Автомобил:
Двигател:

Re: Тапициране на таван

Мнениеот M-I-T-A-K-A » Пон 11 апр 2011 15:12

Потребителски аватар
Golf_Mon
Автомобил: BMW E90 320i Ibiza 6k1
Двигател: бензинов

Re: Тапициране на таван

Мнениеот Golf_Mon » Пон 11 апр 2011 16:37