Здравейте фенове имам няколко вьпроса.Решил сьм да слагам климатик на голф3 1,6 55кв втора рака,но незнам на каква цена щте дойде и дали може вьобще да се сложи. Някой ако е монтирал може да обаде някоя идея!!!!!Чувал сьм че втора рька климатик не било хубаво да слагаш така ли е заштото повечето от тях течьт и следователно искат прижареждане !!!!
Ми то така или иначе ще го презареждаш, ти не можеш да го монтираш без да се разхерметизира.
Иначе си е играчка, аз в скоро време ще правя това упражнение на Пасат. Преди да почнеш трябва да набавиш всичко нужно - компресор, евентуално стойка за него, маркучи, ел. инсталацията за климата, радиатор, и цялото парно с врътките за командването и т.н.
не аз няма да го слагам аз щте ходя в някой лицензиран сервиз но трябва да разпитам кьде слагат!!!ти като го монтираж прати някоя снимка да видя за какво става вьпрос.Аз за това не почвам да се занимавам защтото си е голяма вратня.
що се занимаваш с глупости?
от тези 75 кончета колко ли са останали живи?
и като му боцнеш клима.....
к'во ще стане? спри климатика за да изпреваря жигулката.
след като ще използваш услугите на сервиз може да ти стъпи на цена 1/3 от голфа.
продай тази кола и си купи друга с клима.
Това са много пари за втора употреба аз мисля че щте легне около 600,700лв иначе конете са там двигатела е на 8г и е срьвнително запазен за 75коня вьрви супер и гури екстра !!!
Az nebih si slojila klimatik dori i nov,4yvala sam 4e nai-dobre e kolata da e s fabri4no slojen klimatik,a i kachva razhoda na gorivo pone s 2 litra.Moi savet e ako darjish na klimatik smeni kolata.Vtora ypotreba kilmatik moje da ima probiv,moje da nqma debit kompresora i samo da se nabytash.Ti si reshavai kakvo da pravish,ti poemash riska. тук пишем на КИРИЛИЦА! mod edit: golfer