кабели за климатик

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
plammbata
Автомобил:
Двигател:

кабели за климатик

Мнениеот plammbata » Вто 27 юли 2010 8:59

здравеите колеги.някои знае ли как се връзват тоците на климатика на голф3.имам предвид че слагаме климатик на голф без клима-но кабелите са отрязани след буксите/динамо,компресор,панела,реле,пресостата,перките....../намерих теми със схеми-но ми е трудно да ги разчета,някои да го е правил и да има спомен,кои кабел от кое -къде отива-по цветове.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Re: кабели за климатик

Мнениеот znainainai » Вто 27 юли 2010 11:20

Сега ако кажеш и какъв е климатика,па да земеш и някоя снимка да сложиш на това което имаш няма да е никак зле :idea:

plammbata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plammbata » Вто 27 юли 2010 11:54

климатика е от голф 3 афт.ще го слагаме на голф3 1.8ми.имам всичко необходимо,динамо,компресора за климатик,стоиките/хидравличната помпа е същата/,тръбичките,кутията за парно/комплект/релето за перките,пресостат,един датчик,които стои до копютъра,очиларка с двете перки и радиаторите.по принцип без проблем ще сменя,кутията за парно и другите части-но ме притеснява инсталацията-незнам кое да вържа.по късно ще кача снимки.ще го слагаме на един приятел,питахме в ямбол-искат от 500 до 700лева за монтажа-за това решихме сами да го слагаме

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Вто 27 юли 2010 11:59

Тия луди ли са. Аз за 250 ще го монтирам и отиваш да си го напълниш :P

plammbata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plammbata » Вто 27 юли 2010 12:12

и това е цена -която казаха-при положение,че имаме пълен комплект-с инсталация и всичко-без да им казваме за проблева с тоците,ако им бяхме казали че нямаме инсталацията-незнам тогава каква щеше да е цената

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Вто 27 юли 2010 12:20

Давай снимките да видя какво имаш. Искам подробни снимки на кабелите които са наразани :idea: :idea: :idea:

plammbata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plammbata » Вто 27 юли 2010 13:01

http://plammmmmmbata.snimka.bg/automobi ... 9.19833121 първата снимка е буксата на перката някои кабелчета ги намирам за къде са.мо тези от панела за парно и релето са ми наи трудни.а на последния трябва да е масата хваната под таблото в дясно от филтърната кутия

Върни се в “Направи си сам!”