Смяна на мястото на копчетата ел. стъкла голф2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- habibis
- Автомобил: Golf 1988
- Двигател: AFN
Смяна на мястото на копчетата ел. стъкла голф2
Здравеите колеги, всички знаете къде стоят копчетата за стъклата на барчето моят голф е двуврат суответно копчетата са 2. Идеята беше да ги преместя на пластмасата пред скоростния лост за целта е нужно 5,6 часа и малко нерви
http://habibis.snimka.bg/automobiles/ko ... 4.19727138 беше нужно да се удължи само един кабел (при мен всичките са с обувки) след като се изреже пластмасата пред скоростния лост и нужно да се изпилат ъгълчетата на самото барче за да влязат хубаво кабелите след това добро изолиране за да няма проблеми и това е на мен лично резултата ми харесва, дано съм обяснил достатъчно добре. 
- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
Re: Смяна на мястото на копчетата ел. стъкла голф2
Това съм го виждал в чужд форум.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
На опелите и на някои фордове са там 

- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
enigma79 написа:На опелите и на някои фордове са там
Да.На моята Калибра бяха там и е много по-удобно.На Сеата бяха пък под касетофона,но също не беше така удобно както долу на барчето.Май ще взема и аз да ги преместя,но как да залича старите им места на дръжките на вратите?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
mafiota_a4 написа:enigma79 написа:На опелите и на някои фордове са там
Да.На моята Калибра бяха там и е много по-удобно.На Сеата бяха пък под касетофона,но също не беше така удобно както долу на барчето.Май ще взема и аз да ги преместя,но как да залича старите им места на дръжките на вратите?
Ти побърка ли съ бре? Имаш ли идея каква простотия си написал? Хората ги слагат на дръжките че е по-удобно нашия ше гу маха от там

-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
иначе ми харесва как е станало,мойте преди бяха там ама бяха много грозни сега са по малки+конзолка над пепелника и седи доста добре
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:mafiota_a4 написа:enigma79 написа:На опелите и на някои фордове са там
Ти побърка ли съ бре? Имаш ли идея каква простотия си написал? Хората ги слагат на дръжките че е по-удобно нашия ше гу маха от там![]()
![]()
Сложете ги на сенника или на скоростният лост от горе му ! Що пък не ???

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Deo88 написа:Сложете ги на сенника или на скоростният лост от горе му ! Що пък не ???
Първо и основно колата на мафиота е със ОРИГИНАЛНИ ел.стъкла не са садени в някой гараж. И щом Ханс от Волфсбург като си е пънал сивото вещество е измислил да са на дръжките на вратите значи там им е мястото.
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
Мойте ще са долу,до лоста,заводски е така,все пак е форд 

- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
znainainai написа:Deo88 написа:Сложете ги на сенника или на скоростният лост от горе му ! Що пък не ???
Първо и основно колата на мафиота е със ОРИГИНАЛНИ ел.стъкла не са садени в някой гараж. И щом Ханс от Волфсбург като си е пънал сивото вещество е измислил да са на дръжките на вратите значи там им е мястото.
И то четири броя.
ОК.Щом казваш няма да ги местя.Нали знаеш,че те слушам.

Deo88 написа:znainainai написа:mafiota_a4 написа:enigma79 написа:На опелите и на някои фордове са там
Ти побърка ли съ бре? Имаш ли идея каква простотия си написал? Хората ги слагат на дръжките че е по-удобно нашия ше гу маха от там![]()
![]()
Сложете ги на сенника или на скоростният лост от горе му ! Що пък не ???

- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
За двувратка най-добрият вариант е двоен бутон на шофьорската врата и единичен на пасажерската.
Така барчето остава свободно за други интервенции.
Така барчето остава свободно за други интервенции.
- habibis
- Автомобил: Golf 1988
- Двигател: AFN
Да. Моята идея беше да ми се освободи барчето отгоре
, неисках да ги местя на вратите лично на мен ми е по неудобно. Дупките за кабелите отгоре просто запуших с по една тапичка и се получи чудесно.
Моите са точно пред топката на скоростния лост, нависоко, и ми се струва доста удобно, дори не се налага да си махам ръката от лоста за да ги натисна!
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
ivo_555 написа:Моите са точно пред топката на скоростния лост, нависоко, и ми се струва доста удобно, дори не се налага да си махам ръката от лоста за да ги натисна!
Това е по добре от колкото на вратата,тъй като с дясната ръка включваме скоростите и с лявата държим волана,ако са на дръжката на вратата,става едно.Така премахнати от вратата е по добре от гледна точка не на красотата,а на практичноста